REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MIZERIE și GĂLĂGIE. Constructorii nu ţin cont de nimic! Se sesizează careva?

MIZERIE și GĂLĂGIE. Constructorii nu ţin cont de nimic! Se sesizează careva?

Replica API 30 martie 2017 | 00:16 236

Noile cartiere ale Constanței au devenit “magnet” pentru investitori! Astfel, aceștia nu se opresc din a ridica imobile peste imobile. Cum lucrările trebuie finalizate în termen, angajații sunt nevoiți să lucreze permanet, fără să se mai țină cont de zilele de weekend sau de condițiile meteo. Lucru reclamat, de exemplu, de locuitorii din Cartierul Compozitorilor.

Afacerea investițiilor imobiliare a explodat la malul mării. Fie că vorbim de stațiuni, fie că vorbim de orașe, zi de zi răsar noi blocuri, vile, pensiuni. Totuși, oamenii care sunt nevoiți să suporte gălăgia, dar și mizeria lăsată de muncitor au ajuns la exasperare. Un caz concret se înregistrează în cartierul Compozitorilor. Cei care locuiesc pe strada Eduard Caudella aduc nenumărate acuzații la adresa celor care lucrează de zor la ridicarea a diferite imobile. “Constructorii de blocuri fac o mizerie și o gălăgie de nedescris. Nu se ține cont de oră sau că este sâmbătă ori duminică. Își bat joc efectiv de noi, locatarii acestui cartier. Au umplut străzile și trotuarele cu noroi de la mașinile care tot intră și ies de la ei”, a sesizat o constănțeancă. Cei din cartierul Compozitorilor nu sunt străini de probleme. De-a lungul anilor, oamenii au cerut ca străzile să fie asfaltate și să fie adunați câinii maidanezi care-și fac veacul prin zonă.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziar de rahat, articole de rahat.....
0
0
santier in liniste si curatenie,parca sa zic pe la descovery chanel,dar si acolo se mai infrumuseteaza
1
0
Neata! Diana. Stai prin zona?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367