REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MODIFICĂRI în intersecția de la City! Vezi despre ce este vorba

MODIFICĂRI în intersecția de la City! Vezi despre ce este vorba

Replica API 23 martie 2017 | 00:37 742

Lucrări în toi în traficul constănțean! După montarea mai multor refugii pentru pietoni, precum cele de pe strada Dezrobirii, de pe strada Soveja în zona pieței Tomis III, dar și cele din zona Galeriilor Soveja, se ia în calcul și apariția acestora în intersecția de la City Park Mall. Mai exact, se propune mai întâi mutarea celor două treceri de pietoni de pe partea cu centrul comercial (cea de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și cea de pe strada Soveja) și apoi amplasarea de refugii. “Insulele acelea refăcute nu vor mai deservi traficului pietonal. Trecererile de pietoni se depărtează de centrul intersecției undeva 20-30 m în urmă. Se vor face ca acelea care au apărut deja în oraș, în formă de “Z” cu insulă pietonală la mijloc ca să ofere mai multă siguranță pietonilor. Și se vor monta și noi semafoare pentru trecerile de pietoni”, a declarat pentru "Replica" Andrei Florian, directorul SC Confort Urban.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce au mai facut sensul giratoriu de pe soveja cu intrare in mall in conditii in care 200 m mai incolo e alt sens la interesctia cu primaverii....dar asa cand sar ghertzoii cu bani la primarie....ii pupa si n fund
8
0
intr-adavar cineva face lumina dupa atat timp, ceeia ce trebuia facur de la inceput, dar ne plangem ca nu avem oameni pusi la locul potrivit si oare este adevarat ? Asta vedem cu toti si nu doar noi ci si ..... , Expl muica macovita cretina ce a putut sa spuna despre noi,pai ea de unde este ? ea oare cine este daca noi santem tigani ? cata mentalitate, gandire are imbecila asta ? ASTA MERITA SPUN DREPT EUTANASIATA ARE CEL MAI GRAV MICROB CE SE POATE RASPANDI PRIN ORICE: aer, apropiere de microb, atingere ! Vai mama lor cei ce au stat langa ea ori au inhalat idioteniile ei !
2
2
Felicitari domnului primar, cu ocazia aceasta noi, soferii, nu vom mai sta la cozi acordand prioritate la trecerea de pietoni de la intrarea din City
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102