REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Moroşanu l-a făcut PRAF pe cel mai înalt luptător din lume: olandezul Colin George!

Moroşanu l-a făcut PRAF pe cel mai înalt luptător din lume: olandezul Colin George!

Replica API 20 iunie 2015 | 09:44 607

Victorie uriasă pentru "Moartea din Carpaţi" la super gala K1 din Constanţa

Victorie uriasă pentru "Moartea din Carpaţi" la super gala K1 din Constanţa

Cătălin Moroşanu a obţinut o mare victorie în cadrul galei Superkombat World Grand Prix III, care s-a desfăşurat vineri seara la Constanţa.

Sportivul român, născut la Iaşi, l-a învins pe cel mai înalt luptător din lume (2.07 înălţime), olandezul Colin George, la puncte, după o luptă controlată lejer de român, care l-a pus de mai multe ori la podea pe adversar.

Această victorie vine după 9 luni de absenţă în ring pentru Moroşanu.

„N-am mai intrat în ring de 8 luni de zile. Am venit din junglă în formă. Mulțumesc României, mulțumesc publicului din Constanța, sala a fost plină, mulțumesc pentru susținerea voastră. L-am luat tare în prima repriză.Badr Hari, ți-am bătut elevul. Dacă te prind în ring, îți garantez...ori bă bați tu, ori te bat eu. Publicul din Constanța a fost extraordinar! M-a susținut până la capăt și vă mulțumesc din toată inima, dragi constănțeni, că ați fost alături de mine. Vă iubesc! Mă simt extraordinar!”, a spus Cătălin Moroșanu.

Gala de la Constanţa a fost al treilea Grand Prix Mondial al anului în circuitul Superkombat.

Pe lângă victoria lui Moroşanu, a mai învins şi romanul Andrei Stoica, care l-a bătut pe Abdarhmane Coulibaly din Franţa.

Din păcate, Sebi Ciobanu a pierdut cu Fabio Kwasi (Surinam), în ciuda susținătorilor dins ală care-i scandau numele. „A fost o luptă grea, dar, asta e. Câteodată publicul de te poate ajuta, dar câteodată, nu“, a spus Ciobanu.

Andrei Stoica

Fabio Kwasi l-a învins la decizie pe Sebastian Ciobanu! Românul a fost pus la podea în prima rundă şi a avut nevoie de asistenţă medicală!

Dorin Robert l-a trimis în lumea viselor pe Laszlo Nemeş.

Alexandru Nedelcu l-a învins la puncte pe turcul Onur Sahin.

Alexandru Filip l-a învins pe Alex Irimia după o rundă suplimentară.

Alin Maurer a câştigat la decizie duelul cu Adrian Roşca.

Andrei Leuştean a pierdut la decizie în faţa lui Eduard Chelaru, în superfightul la categoria 71 kilograme.

Municipiul Constanţa a găzdui vineri cel de-al treilea Grand Prix Mondial al anului în circuitul Superkombat, care a programat nu mai puţin de 12 confruntari, Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica au fost vedetele galei la care a asistat şi actorul principal din SAW, Costas Mandylor, sosit direct de la Hollywood.

Capul de afiş a fost duelul dintre Moroşanu şi colosul de 2,07 metri din Olanda, Colin George, un sportiv care se antrenează la Mike’s Gym alături de Badr Hari, cel pe care “Moartea din Carpaţi” îl va întâlni pe 27 noiembrie în Dubai. Va fi primul meci în România în ultimul an pentru vedeta Superkombat, care în primăvară a câştigat şi show-ul tv “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. “Cu cât e mai înalt, cu atât va cădea mai spectaculos atunci când îl voi face KO. Badr trebuie să ia aminte şi sigur se va teme şi mai tare după ziua de vineri”, a ameninţat Moroşanu înainte de confruntarea din ringul de box.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108