REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MOȚIUNEA DE CENZURĂ A CĂZUT LA VOT

MOȚIUNEA DE CENZURĂ A CĂZUT LA VOT

Replica API 9 februarie 2017 | 00:17 445

S-a terminat votul pentru moțiunea de cenzură, care în urma numărătorii, moțiunea a fost respinsă. S-au înregistrat 161 de voturi ”pentru”, 8 voturi ”împotrivă”, iar 33 au fost anulate. Pentru căderea Guvernului, erau necesare voturile favorabile a 233 de parlamentari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si mai cu seama bucuria lui Mocanis ! Luati mana de pe justitie ; etee... ca poate dispare si cucuveaua si o ei cu tine la Cordo ceni !
0
0
Bai oamenilor... Asta e procedura si asta se intampla de 27 de ani. Toti sunt o apa si-un pamant. Sia asta ne reprezinta fie ca ne place fie ca nu. Din pacate nu mai se vede calea de mijloc. Asta-i trist. !7 ani asazisa dreapta si 10 ani asazisa stanga. Si? Nimic nou. Stabilitatea e secretul iesirii din situatia actuala. Am ajuns slugile unor straini! Si unii asazisi useristi etc sustin de-an boulea,,,
4
1
Psd a ales sa-si tina oile in scaun si sa nu voteze.Asta denota ca,Liviu Dragnea ,nu are incredere in turma sa si abia suntem in prima luna de guvernare.Ce va fi mai incolo cu turma psd-ista,va rupe ea gardurile sau va muri de foame si sete in puscaria comunistului lor sef ramane de vazut.Dar ceva ramane clar,asta este inceputul sfarsitului!
2
4
Pentru ce se intampla in Romania in ultimele zile si scarbit de ce commenturi scriu unii 'habarnisti' doar sa si le citeasca, mai tarziu! Dragilor, nu observati ca toata tevatura asta cu 'protestele' a intervenit pe fondul pierderii alegerilor din luna decembrie? Cunosc f bine ca aceste miscari au fost organizate si instigate de PNL-isti, USR-isti si PMP-isti, tocmai pentru asi recastiga electoratul intr-un mod mizerabil. Decizia Curtii Constitutionale de astazi, a scos in evidenta ca Ordonanta este constitutionala, judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura samdp! Treziti-va!
7
3
jos babele de pe Johannis
10
8
bosorogii imputiti ai pesedeilor au descoperit internetul,sunt grobieni nesimtiti,analfabeti,fara cultura si se cred viitorul tarii,ne dau mui desi nu stiu cum fac asta ,se cred virili .sper sa crapati si sa ne lasati sa ne traim viata fara comunismul vostru de kkat .mergeti in uninea sovietica sau la dodon nespalatilor .voi credeti ca pensia vine din cer,gresit e platita de tineri ba jegosilor
12
7
Cine swunt cei cu motiunea ??? Slugile strainilor SOROSISTI,IOHANISTI si BASISTI
9
13
Au mai luat-o odata in bot. Boschetarii lui Soros au inceput sa traga cu porcul in Parlament. Daca acum vreo 2 zile a tras cu porcu bodiguardul nemtalaului, azi la dezbaterea motiunii l-a apucat somnul pe un fost ministru. Astia sant oameni ai strazii, noaptea umbla hai-hui pe strazi , ziua isi gasesc adapost, caldurica, confort in Parlament si imediat cad secerati.Oare romani adevarati va lasati condusi de specimenelea astea platiti de Soros.
12
12
Iar v am dat MUIE !!!.
10
12
ghinion ! Cum spuse dnu 6 case facute din meditatii Ordonanta CONSTITUTIONALA ! V-ati lasat manipulati de 3 tampi
7
13
S-a vazut clar frica lui Dragnea-Tariceanu de tradarea turmei lor. Si sunt sigur ca turma de afara oricum nu vede ticalosia, doar jubileaza ca niste spalati pe creier. Dar daca isi doresc conducatori penali si hoti, ce poti sa le ceri? Au drept de vot pe care il vand ieftin...
12
10
pana pe data de1 martie 2017 va fi un cutremur devastator de minim 8.5 grade. atunci imi doresc sa iasa cu motiv din casa astia care au iesit. amin
3
16
Eu cred ca celor din PSD li sa impus sa nu voteze,refuz sa cred ca toti sunt de acord cu Dragnea
15
11
ha ! ha ! ha !, v-am ciuruit prostilor.
14
14
pesedeii nu au votat ,le-a fost frica de tradari haha .niste jegosi ordinari
21
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218