REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Motivarea condamnării în cazul lui Liviu Dragnea

Motivarea condamnării în cazul lui Liviu Dragnea

Replica API 9 februarie 2017 | 00:54 465

Liviu Dragnea primește motivarea în dosarul Referendumului, în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Documentul are peste 300 de pagini, în condițiile în care, pe lângă Liviu Dragnea, au mai fost judecate alte circa 70 de persoane.

Judecătorii motivează că este suficientă o pedeapsă cu suspendare, deoarece Liviu Dragnea nu are antecedente, scrie Digi24.

Magistrații explică și de ce au majorat pedeapsa de la un an la doi ani de închisoare cu suspendare. Atitudinea fostului secretar general al PSD, de negare a faptelor, pe tot parcursul procesului, este suficient pentru a dispune o pedeapsă mai mare.

Preşedintele PSD a fost acuzat că, în vara lui 2012, înainte şi în timpul derulării referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, a pus la punct un sistem menit să deturneze rezultatul votului, pentru a se întruni cvorumul necesar demiterii.

Împreună cu 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare, Liviu Dragnea a complotat pentru trucarea rezultatului de la referendumul din 2012. A ordonat liderilor PSD din ţară să scoată cât mai mulţi oameni la vot şi să îi pună să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte, spun procurorii. Tot el ar fi pus la punct un sistem național prin care să ştie de câte voturi mai este nevoie pentru a-l debarca de la Cotroceni pe şeful statului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt. ca esti un jeg de om care ai furat ca un porc nenorocit!
2
1
Apropo de nevastasa...e mare instructor autorizat theeta healing...deci romica catanga bombonica prodana face vraji pe livache care se hraneste cu toata indignarea protestatarilor...haules baules
2
0
daca au scris astia o enciclopedie sa-i explice penalului ce si cum, si de ce, e clar de ce nu s-a dat la jugulara lui Base: ca era pe naspa. Dar acum e in cea mai pe naspa situatie. Steaua lui va apune rapid si subit.
4
0
I love YOU DRAGNEA!POate scap!
2
0
Ar trebui sa breveteze programul prin care poti sti cite voturi mai trebuie pentru debarcare. Ar fi foarte util in zilele astea.
2
2
Motivarea condamnarii pe 300 de pagini... Super ! Ar fi prima carte cu ,,moustache'' ca personaj principal -un veritabil ucenic vrajitor - specialist al metodei ,,suveica'' , marca inregistrata FSN-FDSN-PSDR-PSD -USL .Urmeaza volumul doi , al doilea dosar , cel cu Bombonica , unde condamnarea nu poate fi decat ,,cu executare'' , eroul povestii penale fiind infractor notoriu deja ! Avand experienta deliormaneanul in scris si scriitura , acolo la bulau , va scrie , fara indoiala , mai multe pagini decat vor fi existat in biblioteca din Alexandria ...
2
2
Bravo "Dan." ! Super !!
2
0
Cere-l de nevasta daca il iubesti atat!!!
6
5
Eu sunt presedinte la Constanta si te iubesc!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367