REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MOTIVUL pentru care Festivalul Dan Spătaru nu se mai ține! VIDEO - Cum vi se pare interpretarea lui Daniel Gheorghe?

MOTIVUL pentru care Festivalul Dan Spătaru nu se mai ține! VIDEO - Cum vi se pare interpretarea lui Daniel Gheorghe?

Replica API 25 aprilie 2017 | 12:32 792

Valentin Vrabie

Imagine de arhivă - Festivalul Dan Spătaru

După un eveniment ratat la finele anului trecut – Zilele Medgidiei, încă o “nefăcută”! Văduva regretatului Dan Spătaru face, potrivit libertatea.ro, eforturi pentru cultivarea “regelui aplauzelor”. În schimb, municipalitatea ar fi anulat evenimentul care devenise de 12 ani tradiție la Medgidia – Festivalul Dan Spătaru. Primăria Medgidia a anunțat că vrea să promoveze o nouă manifestare, ce va avea loc între 28 aprilie -1 mai, un festival gigant, cu buget pe măsură, intitulat Festival de Jocuri și Reconstituiri Istorice, unde ar urma să cânte artiști ai momentului, precum Smiley, Carla’s Dreams și Voltaj.

În replică la situația creată, edilul municipiului, Valentin Vrabie, face următoarele precizări: chiar văduva artisului ar fi cerut ca Festivalul Dan Spătaru să nu mai fie organizat la Medgidia! (click pe documentul din articol, semnat de Sida Spătaru!).

În plus, se pare că mărul discordiei ar fi Daniel Gheorghe, un nelipsit de pe scena festivalului, dar pe care primarul Valentin Vrabie nu l-ar mai fi dorit. Refuzul edilului de a mai permite ca Daniel Gheorghe să cânte, ar fi condus la decizia Sidei Spătaru. Chestionat referitor la acest aspect, Vrabie a declarat: "Nu am considerat corect ca miliarde de lei să fie date pentru ca o anumită persoană să urce pe scenă, da, așa este. Am spus că la un festival cu un nume de o așa rezonanță, să urce pe scenă artiști consacrați, cunoscuți, tinere speranțe, adică ori promovăm arta și cultura... ori... Așa am considerat corect, dar am primit acea înștiințare de la doamna Spătaru și asta a fost".

VIDEO CU DANIEL GHEORGHE! CUM VI SE PARE? CÂNTĂ BINE SAU NU?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367