REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Motociclist, MORT într-un accident provocat de o şoferiţă din Constanţa

Motociclist, MORT într-un accident provocat de o şoferiţă din Constanţa

Replica API 22 mai 2017 | 00:00 403

Nenorocire la Buzău

Nenorocire la Buzău

sursa foto PRO TV

Un motociclist de 36 de ani a decedat după ce s-a izbit violent de o maşină pe centura Buzăului. Impactul mortal a avut loc sâmbătă, 20 mai, a.c., în jurul orelor 18:00. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit violent de o maşină, aflată pe celălalt sens care încerca să întoarcă şi i-a intrat în faţă. Femeia care se află la volanul autoturismului, o şoferiţa de 65 de ani din Constanţa, a susţinut că s-a asigurat, dar nu l-a văzut pe motociclist.

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere, montată la marginea Centurii oraşului Buzău, se vede cum o maşină aştepta pe bandă de mers şi apoi virează la stânga, exact la finalul liniei continue. În acel moment, de pe sensul celălalt, venea un motociclist. Se vede cum acesta încearcă să încetinească, însă impactul a fost inevitabil.

Motocicletă s-a izbit de parte din spate a maşinii, iar bărbatul a fost aruncat la câţiva metri depărtare. Şoferiţa din Constanţa îşi ducea la Bucureşti doi cumnaţi, după ce participaseră la parastasul unei rude într-o localitate de lângă Buzău. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste bagaciosi motociclistii. asa le trebuie
0
0
cu pretentii de oras adica,Constanta,nu sunt drumuri care sa permita motociclistilor viteze de la 60 km in sus.In ,,oras,,ma refer.Asa zisele ,,drumuri,,sunt capcane mortale si dupa ce ca sunt pline de gropi s-au gasit unii sa le imbunatateasca montant niste cacaturi de borduri de separatie.psd uraste constantenii si oamenii in general. Stiu ca in articol e vorba de Buzau,dar stati sa vedeti la noi ce va fi vara asta.Fagadau,multumim pentru cum te ocupi de Constanta!
0
0
AM VAZUT MOTO STRECURANDU.SE PRINTRE MASINI CA AM CREZUT CA IMI RADE OGLINDA,sau o asa viteza ca te asiguri vezi ca nu e nimic ala cu vit.ff. mare apare din senin chiar cand esti in manevra....si gata ...mortal accc..ce nu este asa am vazut.. noroc ca am decapotabila si l.am auzit...
0
0
pt Cristi,Cristi, vorbesti de reguli mai stricte pentu obtinerea permisului de codcucere . Baiatul ala, de circa 35 de ani , a indeplinit totate normele legale si avea permis cat. A de ceva ani. Acuma intrebarea vine: Doamna care nu s-a asigurat....ca nu degeaba au deschis politistii de la rutiera un dosar PENAL, ea cum a obitinut prelungirea permisului de cunducere , ce medici au semnat ca ea e apta de a conduce. Din imagini si din declaratii pare ca nu l-a vazut. Dupa 60 de ani ar trebui sa fie la dosar niste teste oftalomologice, zic...
1
0
Din moment ce s-a izbit de partea din spate a masinii,e clar ca doamna in varsta de 65 de ani efectuase manevra de intoarcere.Nu caut scuze nimanui dar unii motociclisti sunt de-a dreptul culmea.Merg cu viteza foarte mare,avand in vedere infrastructura de 2 lei a soselelor si gradul de civilizatie din traficul nostru.Mie mi s-a intamplat sa-mi apara brusc cate o motocicleta in spatele meu.Ar trebui sa fie mai stricta obtinerea categoriei A, sau mai bine zis obtinerea permisului de conducere.Prea multi idioti obtin permisul de conducere !
0
0
asa le trebuie motociclistilor ! se baga in fata si isi cauta moartea !
2
2
Daca era masina mai intrebai ce viteza avea?
2
2
da mortu ce viteza avea?asta nu se pubne?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614