REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Muhscină, candidat la funcția de vicepreședinte al PNL, ÎNVINS de Dobre

Muhscină, candidat la funcția de vicepreședinte al PNL, ÎNVINS de Dobre

Replica API 19 iunie 2017 | 00:10 408

George Muhscină a susținut duminică, 18 iunie, discursul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte pe regiunea de Sud-Est din cadrul conducerii Partidului Național Liberal. Evenimentul are loc la Romexpo, după ce cu o zi înainte liberalii și-au ales liderul, pe Ludovic Orban.

Actualul președinte PNL Constanța, Bogdan Huțucă, luptă pentru o poziție de membru în Biroul Politic Național, în timp ce George Muhscină, președintele organizației municipale PNL Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte.

Muhscină a candidat pentru funcția de vicepreședinte pe regiuni, astfel candidatura sa pentru regiunea de Sud-Est este în luptă directă cu Victor Paul Dobre.

Pentru Regiunea Nord-Est candidează Ioan Bălan și Marius Bodea, pentru Sud-Est — Victor Paul Dobre și George Muhscină, pentru Sud Muntenia — George Ionescu, Răducu Filipescu și Vasile Câmpulungeanu, pentru Sud-Vest Oltenia — Gigel Știrbu, Marian Marinescu, Marius Bălu, George Stănculescu, pentru Vest — Alin Popovici, Gheorghe Falcă, Marcel Vela, pentru Nord-Vest — Lucian Bode, Lucia Varga și Alin Tișe, pentru Centru — Florin Roman și Ovidiu Moldovan, iar pentru București-Ilfov — Marian Petrache.

UPDATE:

Liberalii şi-au ales cei patru prim-vicepreşedinţi, în cadrul Congresului de desemnare a noii conduceri. Deputatul de Bistriţa Robert Sighiartău a fost ales duminică, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare (CNC), secretar general al Partidului Naţional Liberal, cu 1.615 voturi. Sigartău a fost propunerea lui Orban.

Ilie Bolojan (Bihor) a fost ales prim-vicepreşedinte pe strategii politice, cu 1.292 de voturi, iar Raluca Turcan (Sibiu) cu 1.161 de voturi a fost aleasă prim-vicepreşedinte pentru comunicare.

Iulian Dumitrescu (Prahova) a fost ales prim vicepreşedinte pentru mediul de afaceri şi societate civilă - cu 1.264 de voturi, iar Mircea Hava (Alba) prim-vicepreşedinte pe relaţii internaţionale - cu 1.329 de voturi.

Pe regiuni, constănțeanul George Muhscină a pierdut în fața lui Victor Paul Dobre (Galați). Muhscină a obținut 77 de voturi, în timp ce Dobre a luat 110.

Au mai fost aleşi: Vlad Nistor - vicepreşedinte pe politică externă, apărare şi siguranţă naţională; Dan Leoreanu, - vicepreşedinte pe administraţie, ordine publică, siguranţa cetăţeanului, fonduri europene şi dezvoltare regională; Ben-Oni Ardelean - vicepreşedinte pe justiţie şi drepturi cetăţeneşti; Florin Cîţu - vicepreşedinte pe buget, politici fiscale, familie şi protecţie socială.

Sulfina Barbu a fost aleasă vicepreşedinte pe sănătate, muncă, familie şi protecţie socială.

Dan Motreanu a fost ales vicepreşedinte pe educaţie, cercetare, tineret, sport, cultură, culte şi minorităţi; drian Oroş- vicepreşedinte pe agricultură, dezvoltare rurală, industrie alimentară şi mediu, ape şi silvicultură; Virgil Guran - vicepreşedinte pe infrastructură de transport, comunicaţii şi societate informaţională.

Pentru regiunea Nord-Est a fost ales vicepreşedinte Ioan Bălan, pentru Sud-Est - Victor Paul Dobre, pentru Sud Muntenia - Răducu Filipescu, pentru Sud-Vest Oltenia - Gigel Ştirbu, pentru Vest - Gheorghe

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
talpes a ramas fara gologani si-l trimite sageata pe acest zchizofrenic pe diferite pozitii politice sa pregateasca viitoarele delapidari !
2
0
E de aceeasi calitate precum prietenul sau Boroianu, doi rahati imputiti., tzepari si evazionisti. Groparii PNL-ului local.
3
0
Petre, tata, ai uitatat cea mai importanta calitate pe care o are acest cimpanzeu, aceea de hot.
3
0
Cand a venit ,in sfarsit , un om de calitate in partid nu stiu cum sa-l defaimeze. George Muhcina este un baiat destept, corect, familist si onest.
0
9
Daca il aveti pe gigel stirbu,aveti de toate! El trebuia sa fie sef la pnl si viitor candidat la prezidentiale! Votati gigel! Un gigel de incredere!
7
0
Makidonu asta nu-si stie lungul nasului? Auzi la el, vrea functie la nivel national! Bai cap de oaie, la tine pana si numele suna a defect: MUHSCINA. Ce succesiune de litere : HSC! Hai hsictir.
13
1
dupa ce ca este un mare meschin acum este si vita vitelor !
12
0
Cata minte sa ai sa-ti inchipui ca tu Muhscina, venit in PNL alaltaieri, o sa-l bati pe Dobre!Acolo nu sunt alegerile de la PNL Constanta nea Muhscina!
13
0
Un analfabet, evazionist, spagar si curvar. Face de rusine Pnlul cu varf si indesat
14
2
Este omul psd-ului la cta si omul lui Talpes. Este un parvenit si nu se mai opreste si crea sa cumpere orice functie. Hei, nea hutuca, cine este presedinte? Tu sau boroianu cu muhscina...te-a cumparat si pe tine? De ce ai mintit primarii?
12
0
muhscina este un evazionist si un devalizator , care imparte banii ciorditi cu psd-sti !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614