REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Năstase, MESAJ TRANŞANT pentru Dragnea

Năstase, MESAJ TRANŞANT pentru Dragnea

Replica API 14 martie 2017 | 00:21 379

Liviu Dragnea a primit lecții de conducere a PSD în direct, luni seara, la Antena 3, chiar din partea lui Adrian Năstase, fost lider al social-democraților. Năstase i-a transmis urmașului său să găsească o altă cale de a comunica cu Sorin Grindeanu.

Nu poți, ca președinte de partid, să spui: ”Rog guvernul...” sau ”Voi transmite guvernului să...”. Guvernul nu e sub tutelă, trebuie să găsească o altă cale de comunicare. Nu e normal să ieşi şi să sfătuieşti şeful de guvern în acest fel, îi taie craca de sub picioare. Nu îi dai autoritate”, a spus Năstase.

El i-a dat sfaturiși premierului.Să învețe din experiența celorlalți prim-miniștri. Să își facă o cancelarie, un departament de comunicare, un departamente diplomatic şi o colaborare mai bună cu președintele partidului. Discuția cu Iohannis trebuie instituționalizată, pare că președintele îl cheamă pe adjunctul său la Cotroceni. Trebuie să se ferească de această imagine, de postul celui chemat la Cotroceni să dea raportul. Să nu meargă singur. Pentru Liviu Dragnea, la carețin foarte mult, spre să nu considere abordarea mea foarte critică, să realizeze performanța pe care şi-a propus-o. Să se axeze pe activitatea de la partid şi a Parlamentului. E o putere foarte mare, poate schimba bazele instituționale. Nu are de ce să se axeze pe activitatea guvernului”, a declarat Năstase, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dgragi judecatori comunisti-securisti,pe langa Ficior trebuie condamanti iliescu,toti cei care au condus romania in ani 1950 si sunt in viata,deoarece ei se fac vinovati pentru viata din penetinciare ai anilor 1950,ei a emis regulamentele de ordine in penetenciare in special criminalul de ion iliescu,care trebuie condamnat alturi de visinescu,ficior si alti fosti comandanti de penetenciare,Pana nu vor fi condamnati cei care au emis regulamentele interne din penetenciare in 1950 nu se va intampla nimic ,trebuie condamanta minte, omul, care a dat ordine nu numai cel care a executat ordinile!
2
0
Ca de la condamnat la condamnat ... Au penalii astia din PSD un tupeu incredibil !
4
0
Nastase si inca cativa sunt cancerul care a macinat tara asta!!
7
0
am cunoscut un om care mi-a spus ca el cu mina lui a lasat la Nastase acasa geanta cu 100000 euro ca sa i se aprobe viramenetul banilor pt retetele compensate emise in lantul lui de farmacii, depasind plafonul alocat. Asta e doar 1 caz si doar virful aisbergului. Sunteti tolomaci sa credeti ca un om inteligent, infractor, ar lasa astea la vedere. Pacat ca in naivitatea voastra vecina cu prostia deveniti fanatici inclusiv la vot
5
0
Sa admit ca sunt spalat pe creier si nici nu m-am uscat,asa cum crede prietenul de la07:12 si vorbesc de hoti inchipuiti.Atunci,daca nici un politician nu a furat nimic,cine a devalizat tara asta de toate bogatiile si ,culmea,cum au facut ei casoaiele alea de pe toti muntii si conturile din banci.Sa cred ca,oare noi doi suntem hotii sau fraierii?
5
0
Bombonel e shemale
2
0
Nastase nu e prost. E doar lichea. Are dreptate in ce le zice. Dar Dragnea in betia lui de putere nu mai vede de mult realitatea iar papagalul de Grindeanu ii executa orbeste ordinele. Unde esti tu Tepes Doamne ?
13
0
hot la hot nu scoate ochii, se apara unul pe celalat
9
3
Ce a furat Nastase de e "tatal hotilor"? cat era premier am auzit si eu ca are toata delta, gura portitei, muntii si cerurile. dupa ce n-a mai fost, vad ca avea termopane chinezesti. asta il califica in "tatal hotilor"? ma indoiesc. insa, ceea ce vad bine privindu-te, este ca odata spalat pe creier, nu te mai usuci. ramai cu sechele si tare. deschizi gura reflex si spui ce ti-au bagat altii in cap, altii la fel de interesati sa puna mana pe putere asa cum era boul asta de Nastase sa o pastreze.
9
8
Tatal hotilor iese sa dea lectii! Nu mai exista rusine in tara asta!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218