REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nicolae Anghel

Nicolae Anghel

Replica API 10 ianuarie 2017 | 00:00 321

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, s-a descurcat de minune zilele trecute! A coordonat perfect comandamentul de iarnă din localitate, mai exact a trimis-o pe viceprimăriţa Aneta Prodan să deszăpezească tot şi să gestioneze penele de curent, cât şi restul problemelor aferente perioadei. Aşa.... da! Descurcăreţ – 100%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica este si la propriu si la minte si basit in bot de cretini pampimai nou si de noi ! Sa ma pis cu bolta pe toti pampii !
1
0
Tiganul de Nisipari a fost blocat la Kogalniceanu la barbut iar parasuta blonda astepta sa dezapezeasca comuna Regia judeteana de drumuri,pentru ca banii comunei pentru dezapezire au fost papati de acestia prin contractul incheiat de maimutoii de la conducerea comunei. Noroc ca avem oameni cu suflet in comuna cum ar fi Adi si Claudiu Ilie,Dan Trandafir.Papitoii de Anghel si Prodan sunt in stare doar de ciordit,cum sa dezapezeasca ei comuna daca banii de dezapezire sau dus la judet pentru scoaterea din insolventa a Regiei de drumuri judetene ca doar acolo Palaz se ocupa de tot.
8
0
Dle primar ,a-ti rezolvat problemele tiganilor,acestea au primit ajutoare fara sa munceasca,s-a rezolvat operativ desapezirea dar tigani tot tigani sunt.Va rog sa le anulati ajutoarele si sa-i puneti la munca pe tigani din comuna castelu.Tiganul ajutat foarte mult a sa va puna sa le carati si traista.punetii la munca
1
1
Ardei niki la bostan
0
5
vai mortii vostri de handicapati, nu vreti bha muhaielelor sa va dea Prodanca zapada din curte si sa va lege la siteturi? au fost 90 de localitati fara curent in Constanta, toate din vina lui Niki si alu Prodan? prosti da' prosti rau va mai am imi vine sa nu mai vin acasa din strainataturi, pai si in italia au crapat oameni de frig nu o injurati pe Prodanca si de asta?, si la Tuzla n-a fost curent 3 zile nu il injurati pe Niky de asta? mai stiti altceva? bulangii, puturosi si barfitori e plin satul de voi, pacat ca sunt si oameni de treaba in sat si nu trebuiesc bagati in aceeasi oala ...
6
11
O comuna mai nenorocita ca asta condusa de parasutele astea doua nici ca mai exista.Am stat fara curent treizile.Pai Prodanca a iesit dupa ce a tipat lumea la ea.
12
1
Si parasuta,a facut rahatul praf. Doi nenorociti,un tigan puscarias si o parvenita care isi bat joc de aceasta comuna. Va mindriti cu ei domnule Palas nu-i asa . V-ati lipit de P.S.D. si credeti ca veti scapa si de data asta.Sa nu fiti asa de siguri.............
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218