REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicu Moroianu

Nicu Moroianu

Replica API 10 iunie 2017 | 00:00 315

E clar! Scopul lui Nicu Moroianu de la ALDE Mangalia e limpede. Din avion se vede că se visează primar, mințit de prietenii cârciumari că… el chiar are față! Să vedem, zise orbul. Iar în cazul lui Moroianu, să nu așteptăm, că așteptăm degeaba să se ajungă primul gospodar al urbei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest individ ajuns primar pe cai de coruptie ca atat se pricepe venind de la garda hotilor mafioti minte cu nerusinare ca a primit de la mama-puli palat sant din bani agonisiti prin japca de la cetatenii verificati aiurea de el, a furat pe rupte sa-si plateasca datoriile ptr. alegerile de primar si acuim cu cativa cretini ca Andrei S, Georgescu D. de la soc. Goldterm, Sali G, Ciraru V, Dana C, Griguta si navetisii lui as bat joc de noi asa in vazul tuturor, minte ca a facut si O-SA faca poate dupa ce pleaca, Are Mare dreptate cei ce vor sa demita acest navetist ce minte ca este localnic !
4
3
Ma doare la bascheti, pardon, la mocasinii mei de firma, ca se face referendum! Sunt mai inalt decat Moroianu si am mai multa scoala! Nu va luati dupa ce zic rauvoitorii! Si daca pierd ma duc la palatul lasat de mama soacra si ma fac baietel cumintel!
3
3
Faptul ca a avut curajul sa provoace un referendum,nu inseamna neaparat ca vrea sa fie primar.ALDE are in ograda o multime de viitori primari care-l pot invinge oricand pe navetistul Radu.Cineva trebuia sa inceapa cu ceva.Se pare insa ca PSD are alte ganduri.Cine a tradat o data o sa tradeze iarasi.Oricum in Mangalia nu mai au nici-o valoare ! RUSINE......
5
2
Asa cum si-a facut casa din Olimp din banii furati de la hotel Cocor asa ar fi in stare sa-si traga hotel din banii de la primarie.
5
4
Stiu ca arat ca un pavian dar incerc....
5
4
Ca sa intri in politica nu-ti trebuiesc studii avansate,nici cultura deosebita,nici alte calitati umane. Ai nevoie de ceva tupeu si de noroc in a obtine voturi de la cat mai multi naivi. Apoi,te dai mare patriot si-ti faci treburile personale linistit,insa sa ai grija ca atunci cand dai de lovele,sa imparti cum trebuie,sa nu fii dat la parnaie de opozanti. Alegatorii,da-i in ma-sa,sa se certe intre ei,tu sa fii sanatos...
4
3
Un tzoparlan autentic, provenit din ALDE, haznaua politicii autohtone.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614