REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nicuşor Dan

Nicuşor Dan

Replica API 19 aprilie 2017 | 00:00 921

Cum era cu partidul-minune care salvează naţiunea şis e face cel mai mare din parcare? Iaca... e cu scandal, cu reproşuri şi plânsete după banii de la campania electorală! Vorbim despre USR-ul lui Nicuşor Dan care a scăpat situaţia de sub control. Înainte de alegerile interne, acest "simbol" al democraţiei Nicuşor este acuzat de... lipsă de democraţie!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este un vierme un microb ce traieste din munca altora, iar ptr. ceeia ce face poporului merita anihilat, nu merita sa fie printre oameni cinstiti !
3
0
Nu mam mirat deloc cand am vazut cine face parte din conducerea acestui partid,numai reziduri,parveniti,interlopi,care au gasit de cuviinta sa manipuleze,o mare masa de oameni,dar creduli,majoritatea tineri,care multi nu au facut nimic pana acum si au crezut ca lea venit si lor timpul sa profite,lasandu-sedusi de magia celor ca,Dan,Mungiu,Cirila,Mihaiu,frantuzoaica car face spume cand vorbeste,betivu sau lenesul care doarme in parlament si langa care Iohanis sa simtit bine cand la insotit la parlament,lista ar putea continua,ce pretentii sa ai dela o asemenea adunatura,vor si ei ciolan..
2
0
dupa ce ca esti un bou si incult m,ai ai curaj sa rostesti cretinitati si sa arati cu degetul precum leana, macar baga-ti -l in gura sa vada toti cat esti de destept !
0
0
domnule Norris, intentionam sa fac un comentariu si mi-am aruncat ochii peste al dvs. total de acord cu comentariul dvs. si in special cu expresia ,, forma de viata ,, nu ii poti spune nici macar prost sau idiot.
0
0
Si un cacat are o umbra. De ce nu ar avea aceasta forma de viata niste adepti? Lumea este plina de chestii,unele ducand la concluzi de mare importanta pentru viitor. Si suboamenii au dreptul la exprimare,pentru ca arata ca oamenii.Nicusor va fi ca un excrement social cu posibilitatea de a-si alege mirosul degajat. Adica,un cacat voluntar.
1
0
i-al pe Dan asta si duil lu mata acasa
7
0
pentru "mars la kkt bai incultule" --- se scrie desteptul pulii mele cu doi "i" --- "acolo a-ti este locul" se scrie iti impreunat cu "i" din i pentru ca este la inceputul cuvantului ---- invata sa scrii corect si dupa poti face comentarii
0
5
si admiratorii lui! cred ca vremea in care se invocau vrajeli precum, aparam statul de drept, coruptia ucide, etc, a trecut. tot mai multe persoana si-au dat seama ca aceste sloganuri de doi lei, au fost servite numai ca sa ajunga niste hoti ordinari la putere care, de fapt ei au fost, sunt si vor fi cei mai mari corupti! a se vedea, blaga, videanu, berceanu, kovesi, coldea, basescu, johanis, etc.
4
0
Comentatorule nr.1 ...mai ai timp sa ajungi in salon pana la vizita medicului....nu stiam ca la nebuni este conexiune net ...
3
5
habar nu ai sa vorbesti si te mai dai mare destept, desteptul puli mele , mars la kkt ca acolo a-ti este locul sa mananci ca porcu !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614