REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nicuşor Dan va candida pentru funcţia de preşedinte al USR la primul congres al partidului

Nicuşor Dan va candida pentru funcţia de preşedinte al USR la primul congres al partidului

Replica API 16 ianuarie 2017 | 00:33 348

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la Sibiu, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, ”fie în martie, fie în mai”, data exactă urmând să fie stabilită până la sfârşitul acestei luni, iar el ”fără îndoială” va candida pentru funcţia de preşedinte.

Aproximativ patru sute de membrii ai USR s-au reunit, duminică, la Sibiu, unde au participat la prima Conferinţă Naţională a formaţiunii.

La final, liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, "fie în martie, fie în mai".

”S-a discutat cea mai echitabilă normă de reprezentare la congres pentru că deja suntem prea mari pentru a face o adunare generală şi s-a discutat foarte mult despre îmbunătăţirile pe care trebuie să le aducem la Statut”, a spus Nicuşor Dan.

El a precizat că până la sfârşitul lunii ianuarie se va stabili data exactă congresului, astfel încât toate pregătirile să fie făcute din timp.

Răspunzând unei întrebări privind candidatura sa la conducerea partidului, Nicuşor Dan a răspuns: ”Fără îndoială, voi candida pentru funcţia de preşedinte”.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si carat de muste n pasarica...
2
1
acest infect ce executa niste ordine tampite merita anihilat din start, nu vede ca unguri nu-l mai suporta pe solos fiind omul lor ? Cei ce inca cred in tampeniile astui nemernic va spun drept eu si prieteni mei le dam multa mu..
3
1
Usereul asta este o adunatura de insi dubiosi,aroganti si efectiv rai. Care salvare? Sunt mai periculosi chiar decat basistii din vremea cand era si Basanau mare presedinte de tara. Astia daca ar ajunge la putere at demonstra ca totalitarismul asa cum il stim noi,poate fi si mai rau,mai parsiv.
3
1
Acest Nicusor Dan seamana leit cu Soros, n-o fi cumva tacsu ?
4
1
alt gunoi in ochii nostri
6
1
o lepra...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367