REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nou termen în dosarul în care ÎPS Teodosie a fost trimis în judecată

Nou termen în dosarul în care ÎPS Teodosie a fost trimis în judecată

Replica API 24 aprilie 2017 | 14:07 408

Instanța a stabilit un nou termen în dosarul în care ÎPS Teodosie a fost trimis în judecată de DNA și anume data de 3 mai. Până atunci se vor analiza documentele depuse astăzi și anume este vorba despre un document elaborat de un expert în drept european. La ieșirea de la Curtea de Apel Constanța, Teodosie a declarat că expertul consideră că nu sunt probe suficiente la dosar și că nu există fraudă. Amintim că Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat. De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost trimiși Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

D.N.

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/ce-spun-avocatii-lui-ips-teodosie-acuzarea-de-frauda-cu-fonduri-europene-nu-are-fundament-legal-315756/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teodosie basinosul tre sa mearga la puscarie
3
0
...bai tu esti sanatos la cap??..va ramane in istorie ca un mare nenorocit poate ai vrut sa spui!
4
0
IPS este nevinovat Dumnezeu va lovi in cei ce il batjocoresc Va ramine in istorie pentru martirajul la care il supun satanele cu chip de om
1
3
Pupincuristi afirma sus si tare ca a furat de la ue ca sa ridice manastiri si biserici si sa faca muuuulta milostenie catre nevoiasi. Asa o fi? Dar intreb si eu de ce nu avem macar un sens giratoriu cu o troita macar crucea Sf. Andrei apostolu.
1
0
pariu ca scapa? pai e de-al lor din sistem, turnator nu va pati nimic
4
0
O jivina care pt bani il pupa'n cur si pe dracu! O lichea cum rar s-a mai vazut. Rusine Bisericii ca nu il scuipa pe nemernicul asta penal!
4
0
Pai, nu Talgarul asta era Guhovnicul Escrocului Radu Mazare? Nu acest bandit cu barba il spovedea pe Hotzul Constantei? Iar oamenilor le servea circ pe carele alegorice?! Norocul acestor escroci este ca s-a abolit pedeapsa capitala ca altfel meritau trasi pe roata,ori in tzeapa liberala..Asa, o vacantza de 10 ani la Poarta Alba e mult prea usoara si buna pentru scris opere stiintifico-fantastice..
8
0
Nu mai dureaza mult si ma inchid astia . La cate am facut....
6
1
Acest proces trebuia sa se fi intamplat inca de acum 10 ani cu acest Talhar in Sutana. Dar cum niciodata nu este prea tarziu, macar acum sa primeasca cel putin 10 ani pentru cate a facut de cand isi bate joc de credinciosi. Bagati-l la beci cat mai repede si cat mai mult ! Talharul Securitatii sa plateasca macar pentru banii furati de la UE! Sa ia cu el la puscarie si haita cu care a furat, in frunte cu machedonul Fecali!Amin!
11
0
Daca mai exista cineva care se indoieste ca Spagoveanul Teodosie si gasca sa de hiene in frunte cu pidosnicul sau ucenic in gainarii si purtator de vorbe Tanasescul , sunt mafioti , sa se duca la Nazarcea si sa admire ruinele lasate acolo de nemericii mai-sus-pomeniti ...
11
0
instanta incapabila si tainuitoare cu acest penal,infractor......drac
8
0
ciordeala e mestesug national,cum ajunge unul intr-o pozitie care-i permite incep magariile.Si daca prin absurd e cinstit il preseaza altii sa fure altfel se descotorosesc repejor de el.E cam rusinos ca o personalitate a Bisericii Ortodoxe sa fie tarat de barba ca un infractor pe la tribunal.Dar,fum fara foc nu iese.Sau o fi vreo inscenare?Timpul ne va da raspunsul.
7
0
Inca un nou termen ?! Fantastic, iar temene,..... cat mai dureaza circul cu mafiotul, securistul asta ?? Rusine justitiei, celor care impiedica elucidarea acestui caz ! Cat se tergiverseaza !?
12
0
Adica cum, bre, ai luat banii pe de a moaca si nu exista frauda Adica Aliluia cu banii UE ca si ai bugetului
18
1
Cit mai dureaza circul cu securistul acesta.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218