REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Noua conducere a CJC a descoperit ce reclamă toţi constănţenii: jalea din spital!

Noua conducere a CJC a descoperit ce reclamă toţi constănţenii: jalea din spital!

Replica API 30 iunie 2016 | 00:31 195

Control inopinat

Control inopinat

Noua conducere a Consiliului Judeţean Constanţa a făcut, ieri, o mişcare pe care, spre binele ei, ar trebui să o însoţească şi de măsuri, altminteri gestul va fi catalogat drept „politicianism ieftin”. Concret, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, şi cei doi vicepreşedinţi Daniel Learciu şi Claudiu Palaz s-au aflat într-un control inopinat la Spitalul Judeţean Constanţa. Ulterior, au fost făcute publice şi imaginile cu cei trei în diverse saloane din cea mai mare unitate de sănătate din regiune, concluzia noii conduceri a CJC contrazicând, în parte, imaginea pe care până acum o construiseră „foştii”: situaţia nu e roz! Cu alte cuvinte, Consiliul Judeţean a „descoperit” ce ştia deja toată Constanţa: În anumite saloane e jale!

„Sunt alături de preşedinte şi de celălalt vicepreşedinte. Suntem în mijlocul discuţiilor. Suntem într-o vizită rapidă, inopinată, care priveşte activitatea Spitalului Judeţean, pe mai multe secţii. Vrem să vedem exact care este situaţia la momentul acesta, ce priorităţi trebuie rezolvate, ce dificultăţi întâlnim. Acesta este obiectul vizitei“, a declarat, în momentul controlului, Daniel Learciu. Ulterior, reprezentanţii CJC au precizat că „în timpul vizitei, conducerea Consiliului Judeţean Constanţa a constatat lipsa echipamentelor medicale cu care se confruntă spitalul, dar şi starea deplorabilă în care se află majoritatea secţiilor unităţii medicale vizitate”. De asemenea, au mai arătat reprezentanţii CJC, Ţuţuianu a purtat discuţii cu fiecare şef de secţie, solicitându-le „priorităţile pe termen scurt, mediu şi lung pentru a se putea lua masurile necesare, în vederea desfăşurării în cele mai bune condiţii a actului medical”. „La finalul vizitei preşedintele a asigurat cadrele medicale şi conducerea spitalului de toată deschiderea şi colaborarea, reiterând faptul că spitalul rămâne prioritatea zero a conducerii CJC”, se mai arată într-un comunicat al instituţiei. Contactat de „Replica” de Constanţa, Horia Ţuţuianu a precizat că sunt şi secţii care arată foarte bine, în care se vede că s-a investit – Cardiologie, Pediatrie, Chirurgie I şi II. Referitor la Pediatrie, Ţuţuianu a adăugat că, din punctul său de vedere, ar mai fi necesară înnoirea mobilierului.

Rocsana CRISTEA, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614