REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Noul sediu SPIT este în pericol! CJC dă în judecată patronul imobilului

Noul sediu SPIT este în pericol! CJC dă în judecată patronul imobilului

Replica API 31 martie 2017 | 08:30 335

Structura de rezistenţă, afectată

Structura de rezistenţă, afectată

Sediul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, fosta Şcoală Populară de Arte, este în pericol! Asta după ce în urma presiunii clădirii învecinate în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea SPIT Constanţa, edificiul s-a fisurat. Pentru că Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada” se află în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu a specificat că se va acţiona în instanţă. „Cineva a primit o autorizaţie de construcţie acum câţiva ani şi a afectat structura de rezistenţă a clădirii. Noi am făcut deja sesizări la Primărie şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii şi vom depune o acţiune în instanţă pe partea civilă pentru a ne judeca cu proprietarul clădirii de lângă Centrul Cultural „Teodor T. Burada”. Pereţii clădirii s-au crăpat şi suntem nevoiţi ca în cel mai scurt timp să luăm o decizie de mutare a acestui centru în altă parte. S-a contituit deja o comisie pentru elaborarea unor expertize, aşteptăm hârtiile şi mergem în instanţă”, a afirmat preşedintele CJC. Precizăm că în noua clădire de cinci etaje de lângă Centrul Cultural îşi desfăşoară activitatea Agenţia fiscală nr.6 din cadrul SPIT.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ce e atat de greu de priceput ? cladirea Centrului Cultural devine de nefolosit, peretii sunt fisurati, se vor fisura si mai tare. apoi, se va prabusi cu ;putin ajutor si acolo va mai rasari un alt imobil inalt si grotesc. care nu se potriveste deloc cu arhitectura locala. pacat de orasul asta !
4
1
functionarii publici....ar trebui sa fie in slujba cetateanului......la noi ????
5
0
Nu conteaza cine a primit o ci cum a primit o si cine a semnat pentru ea , tras la raspundere in domeniul asta toti sint harcea parcea nu gandesc de loc dau autorizatii, ori pe spaga, marilor investitori imobiliari de orasul asta arata vai de el .
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614