REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nu mai e picior de comerciant în Piaţa Tomis III! Poliţiştii locali „au intrat în ei”

Nu mai e picior de comerciant în Piaţa Tomis III! Poliţiştii locali „au intrat în ei”

Replica API 19 mai 2017 | 00:00 309

Piaţa Tomis III este cunoscută, din păcate, pentru comerţul ambulant excesiv! Deşi se efectuează controale constant în zonă, aşa-zişii comercianţi dispar „cât ai zice peşte”. Astfel că de cele mai multe ori oamenii legii nu mai au pe cine amenda şi nici marfă de confiscat. Totuşi, constănţenii care locuiesc în zonă au ajuns la capătul răbdării din cauza indivizilor care ocupă locuri de parcare pentru a-şi vinde în mod ilegal marfa. Polițiștii locali au luat seama de sesizările constănțenilor și au efectuat verificări. Menționăm că în cursul zilei de miercuri, 17 mai, a.c., oamenii legii au făcut ''curățenie'' în Piața Tomis III. După acțiunile polițiștilor nu a mai rămas picior de comaerciant.

Menționăm că în perioada 20.04.-17.05.2017 poliţiştii locali au acţionat în sistem integrat cu poliţişti Ipj şi jandarmi ai Grupării mobile de jandarmi Constanţa pentru combaterea comerţului ambulant de pe rază municipiului Constanţa.Au fost aplicate un nr de 30 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 lei în conformitate cu prevederile Legii nr12/1990 rep.

Au fost confiscate peste 200 de kg de fructe şi legume şi în jur de 500 de obiecte de îmbrăcăminte şi obiecte decorative. De asemenea, poliţiştii locali au participat la 2 razii şi 8 acţiuni în baza planului comun de ordine ,linişte publică şi combaterea comerţului ambulant. Acţiuni similare vor avea loc şi în perioada următoare.Un echipaj mixt va acţiona zilnic în Piaţă Tomis 3 pentru combaterea comerţului ilicit. După astfel de acţiuni zona este curăţată şi igienizată de firma de salubritate.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Constanta se sparg lunar 200 de apartamente si politia confisca legume.
3
1
Milittia nu vrea poze cu ei. Poate te aresteaza pe tine. Dk voiau poze puneau demult camere video. Nici SRii nu vrea sa dispara tiganii. Se pare ca sunt incompetenti si trebuie desfiintati caci ne mananca banii de la buget degeaba. Nusi justifica existenta. De 28ani contrabanda a crescut geometric, evaziunea, furtul, coruptia la fel, iar ei tot incaseaza salarii imense. Cum mai e cu soros? Nu mai lansati dezinformari ca sa avantajati pssdd?
1
0
okai,pe moment nu mai sunt,dar acuma,puzderie
2
0
sigur, de asta azi erau la "tigari baiatu" o groaza
4
0
ciorile au zburat in copac ,,dupa ce pleaca politia cobora inapoi.
2
0
sunt detectiva particulara si fac eforturi, poate scapam si de tigania din aceasta piata, pe la toate colturile sunt tigani care vand tigari, droguri, ascunse in stalpii de pe margine cu reclame stradale..am deja poze si filmari pe care le voi depune luni la Politia Constanta...poate mai ii aduna sa scapam de ei...
4
0
Pietele din Cta sunt ale lui Dobre,ministrul Turismului. Deci aveti ce ati votat!
2
1
La Gara si Grivitei numai asta auzi.... in Abator ce sa mai spunem ... !!!
7
0
Ieri erau !
5
0
Cu aceasta ocazie au fost depistate trei babe ,care vindeau stevie, ele fiinde urmarite de Interpol.
1
2
Nu mai sint comercianti ambulanti din TN.Vai dar te doare muci de asa stire de atiita rivna.Mine facem prinsoare sint in aceleasi locuri.Uni da da uni posibil indreptatiti zuc ei au dat ce frebuia lu ala din consiliu de la PMP Palaz parca ii zuce.A fost el si prefect cind era mama pusfoaica.Asa ca oameni au fost atenti.
4
0
vrajeala ieftina. maine sunt la loc . la toate mega-urile, carrefour, spital stau la cerseala. pe aia cine-i vede?
8
0
Adica ce vreti sa spuneti ca politia national nu-si face treaba? Te dor flocii!
4
1
o comicarie burlesca,politia se face ca ii alearga ei se fac ca pleaca,aia dau dreptul si politia se retrage in vastele birouri bifind inca o zi de activitate
10
0
E un episod din serialul: Ne doare-n pula de voi ! cu Fagadau si ansamblul tiganesc din Constanta . Pai ba tu crezi ca daca apare in presa ca ati venit la parada prin piata intr-o zi si gata s-au speriat ciorile ? Ce show ieftin ... maine sunt acolo iar ba machedoni bashiti
10
1
Este amuzant. Cand eram copil adica demult, ne jucam un joc care astazi il practica doar politia locala si comerciantii. Dea ascunselea. Atat pot sa spun. Este un joc.
4
0
mda. trebuia sa scrie in presa ca se sufloca cetatenii de tigania cu sosete , ciorapi si zarzavaturi pentru ca politia locala sa isi faca datoria ... Politatii astia pana nu ii arati cu degetul ca nu isi fac treaba , nimic nu fac. rectific , fac ceva : ziua trece, leafa merge !
8
0
gara ? In statia lui 43, 40 de la gara, aseara era plin de tigani si de tiganci care vindeau tigari. Toata zona aia e a lor. ma refer in fata florareselor. Sunt mai multi ca calatorii care asteapta autobuzele. Scoteau tigari din toate buzunarele
19
0
tigari de contrabanda se vand la toate colturile de strada dar nimeni nu ia nici o masura serioasa .Cand vad politia se raspandesc ciorile care incotro dupa aceea revenind la locurile lor.
16
0
Pe cand o adevarata razie si in Piata Grivitei ???? In centrul orasului mizerie si plin de ,, comercianti " care te agaseaza cu apelativul ,,vecinu',vecina tigari , tigari ??!!"
16
0
Vedeti dacia aia din ultima fotografie? Rabla aia gri din stanga. Acolo e depozit legume fructe . Politia se face ca nu stie.Asa ca mai lasati prosteala.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614