REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

NU VĂ MAI AVENTURAŢI PROSTEŞTE ÎN APELE MĂRII! Un poliţist din Drăgăneşti Olt A MURIT ÎNECAT

NU VĂ MAI AVENTURAŢI PROSTEŞTE ÎN APELE MĂRII! Un poliţist din Drăgăneşti Olt A MURIT ÎNECAT

Replica API 20 iunie 2017 | 17:02 572

Alertă pe litoral! Odată cu sezonul estival se înregistrează şi nenorocirile pe plajele litoralului românesc. În cursul zilei de luni, la doar câteva ore distanţă, salvamarii, pompierii şi cadrele medicale de la Ambulanţă au fost solicitate să intervină pe plaja din Eforie Nord, în zona Steaua de Mare. În primul caz, un tânăr de 19 ani, din Ialomiţa, a fost scos din apa mării de alţi turişti, cu ajutorul salvamarilor. Până la sosirea Ambulanţei, salvamarii au efectuat manevrele de resuscitare. Au continuat ulterior medicii, tânărul fiind apoi transportat în stare gravă, dar cu puls, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

După câteva ore, se dădea din nou alarma, pe aceeaşi plajă din Eforie Nord. Din nefericire, programul salvamarilor era deja încheiat, iar bărbatul scos la mal a fost resuscitat, însă în zadar! Bărbatul de 27 de ani, turist din Craiova (poliţist la Drăgăneşti Olt, Georgian Cazacu), a fost declarat decedat!

De precizat, în cazul primului tânăr înecat la Eforie, şi care a fost transportat cu puls la spital, martorii susţin că mirosea a alcool. În plus, mulţi dintre turişti NU ascultă indicaţiile salvamarilor de a nu se aventura prosteşte în largul mării!

C.C., A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alde marin crezura ca e oltu.
2
0
Bine CA a scapat, a ciusca,de la innec,dar de mascatii nu scapa,daca nu se potoleste,sa lase violenta,sa lase scandalurile,sa lase toate mizeriile periculoase,el stie despre ce e vorba,say se ocupe de cresterea celor trei copii,de educarea lor,CA nu pina la urma ,nu este baiat rau,dar anturajull poate sal lase si sasi vada de familie si de copii
3
1
mai salvamar...nu ar fi mai bine sa te duci tu sa o futi pe mata?..bine stim cu totii ca-i urata...dar tu esti singurul in afara de un porc care a mai futut-o..in felul asta nu o sa mai trebuiasca sa postezi tu aici sa sacai niste oameni civilizati...
2
3
Doar un prosr se poate ineca in astfel de ape....
1
1
Dar salvamari nu avem?? Mergeti in Muntenegru sa vedeti cum este delimitata limita pana la care poti sa inoti! Nu ca pe plajele din Romania : o geamandura la 1km! Rusine pentru asa amenajare!
1
1
Tu n-ai citit ma ca programu era incheiat al salvamarilor ? sau nu stii cum sa dai vina pe ei
2
0
Slaba pregatire si lipsa de experienta a salvamarilor !! Isu controlati salvamarii nu sunt pregatiti!!
3
7
Ne credem in cadita de baie...Taranilor cand dati de Marea Neagra parca dati de minunile lumii...Sunt unii bucuresteni care vor si iarna sa bage putin picioarele in apa de mare.Loviti cu pula in freza!!!.
8
2
Chemarea marii ...ce aveti k ei ..sunt tineri liberi ..frumosi plini de fite .parsivi ..fac ce vor etc.
3
2
Nuu,Fasole sa innecat.
7
0
Dar cine s-a innecat,ciusca?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369