REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nume noi la conducerea Oil Terminal: un şef de garaj, lider al PLR Argeş şi un sindicalist pensionar, numiţi administratori provizorii

Nume noi la conducerea Oil Terminal: un şef de garaj, lider al PLR Argeş şi un sindicalist pensionar, numiţi administratori provizorii

Replica API 2 aprilie 2015 | 23:21 154

Societatea avea un CA cu doar 2 membri, în loc de 7

Societatea avea un CA cu doar 2 membri, în loc de 7

Consiliul de Administraţie (CA) al Oil Terminal a fost completat ieri, 1 aprilie, cu 3 membri provizorii, până la viitoarea Adunare Generală a Acţionarior (AGA) unde va fi numit un nou CA. Decizia ultimelor doi administratori rămaşi în funcţie, în condiţiile în care Oil Terminal trebuie să aibă, potrivit actului constitutiv un CA alcătuit din 7 membri, a venit în urma unei solicitări exprese a Ministerului Energiei, acţionarul majoritar al societăţii de stat constănţene.

Daniel Marius Crişan şi Andrei Gerea

Prin adresa trimisă pe 30.03.2015 de Direcţia Generală Societăţi Comerciale, din cadrul ministerului, cu semnătura directorului său general, Bogdan Stănescu, acţionarul majoritar cerea ultimilor doi administratori rămaşi pe baricade să convoace de îndată AGA pentru completarea CA-ului până la limita legală de 5 membri. Ca răspuns, Corin Comşulea anunţat ieri că, după consultări cu celălalt administrator, Dan Cristian Bărbulescu, a decis „completarea CA Oil cu încă 3 membri: domnii Cristian Florea, Daniel Vrişan şi Niculae Ţicu”. Dacă despre Cristian Florea, de 42 de ani, se ştie că este economist de profesie, cu experienţă în management la companii precum ButanGas România şi Tinmar IND SA, care a mai fost o dată numit administrator al Oil Terminal, în decembrie 2013, ceilalţi doi membri provizorii sunt personaje mult mai exotice. Daniel Marius Crişan are 53 de ani şi a ocupat până în 2014 un post de director la Apele Române Argeş, unde a venit dintr-un post de şef gestionare parc auto, adică un şef de garaj, în DRDP Bucureşti. Patron de mici afaceri în comerţ şi consultanţă, Crişan este fost membru PNL, devenit recent lider al PLR Argeş, organizaţie care l-a dat pe ministrul Energiei, Andrei Gerea, adică oficialul în subordinea căruia se află Oil Terminal, arăta „Replica” încă de acum două luni. La rândul său, Niculae Ţicu are 64 de ani, este pensionar, fost angajat şi sindicalist Oil Terminal şi a candidat de fiecare dată când a fost cazul numirii unui nou CA în ultimii ani, fără a avea până acum succes de cauză.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614