REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Numire şoc la Neptun Olimp SA! Ce fost deputat a ajuns administrator la compania de stat

Numire şoc la Neptun Olimp SA! Ce fost deputat a ajuns administrator la compania de stat

Replica API 13 iunie 2017 | 00:27 428

Revine pe cai mari în prim plan

Revine pe cai mari în prim plan

Neptun Olimp SA are de luni, 12 iunie, un nou Consiliu de Administraţie (CA), după ce vechea structură a fost revocată de către Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA). Dacă despre demisiile foştilor administratori am anunţat deja, trebuie să spunem că noua componenţă a CA-ului este cât se poate de suprinzătoare. Şi nu ne referim doar la şefa Juridicului din Ministerul Dezvoltării Regionale în perioada Elena Udrea, ci la un fost deputat instalat acum administrator la Neptun Olimp.

AGA de la Neptun Olimp SA a aprobat în şedinţa de pe 12 iunie raportul de gestiune al administratorilor pentru anul 2016, raportul auditorului financiar, situaţiile financiare pe anul trecut ale societăţii, precum şi bugetul pe anul 2017. De asemenea, AGA l-a revocat pe administratorul Mihail Voicu, întrucât acesta nu a fost reales pentru un nou mandat şi a luat cunoştinţă de demisiile administratorilor Eugen Butnariu, Măriuca Oana Pistol şi Gabriela Cristea. În fine, AGA a decis numirea în funcţiile de administratori provizorii ai Neptun Olimp SA a următorilor: Dragoş Călin (din Braşov, şeful Direcţiei Juridice din SIF Transilvania, acţionar al Neptun Olimp SA), Ionel Damian (constănţean, fost administrator la Agenţia Naşională de Cadastru, alături de Sevil Shhaideh, actualul vicepremier), Ramona Zena Petcu (şefa de cabinet a lui Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa), Ionela Stoian (secretar general în Ministerul Dezvoltării, minister în conducerea căruia se afla şi în mandatul Elenei Udrea, martoră în procesul de corupţie „Gala Bute”) şi Florin Gheorghe.

Un mandat, patru partide

Florin Gheorghe este nimeni altul decât fostul deputat constănţean care a bifat nu mai puţin de patru partide politice în cei patru ani de mandat. Fostul lider PDL Constanţa a fost ales deputat în 2012 pe listele acestei formaţiuni, pentru ca, un an mai târziu, să părăsească partidul condus atunci de Vasile Blaga şi să treacă la PMP-ul lui Traian Băsescu. Nu a rezistat nici aici prea mult, pentru că, în 2014, avea să plece din cauza perpetuului război cu Claudiu Palaz, liderul judeţean al partidului. Noua destinaţie a fost UNPR-ul lui Gabriel Oprea, pe care l-a părăsit însă în 2016 pentru a se transfera la PSD, sub motivaţia că face acest lucru pentru a-l ajuta pe prietenul său, Decebal Făgădău, să ajungă primarul Constanţei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bugetar cu Q7 si Mercedez Benz.....
1
3
La o societate aflata in coma profunda, nu este normal sa fie numit un cameleon pe post de gropar? Nu vad rostul agitatiei.
4
4
Bravo Florine! Pentru restul treceti la rand!
6
3
Din nou jalnic, din Mangalia nu exista nimeni ? Cineva care sa cunoasca adevaratele probleme cu care se confrunta turismul in aceasta parte????
4
2
Caca-ne-am pe tine florin gheorghe! Esti cea mai mare lepra din politica dobrogeana
10
6
Bai romani treziti va! Voi stiti ce om de kakat esta asta?
12
9
Felicitari noului CA pentru ceilallti ... multa mu.....
14
6
Acum nu-i mai ramane sa plece din PSD decat la ....UDMR pentru propasirea neamului romanesc in Tinutul Secuiesc.
11
4
doamne ce privire malefica are asta: cred ca mintea lui numai la furat si jegmaneli se gandeste
18
5
Noroc ca i a dat partidul ceva De ros ca murea de foame Oricum asta e Incapabil sa sa munceasca vreodata
16
3
Aoleo,ce de kakareze in comentariul astuia!
4
6
Mbehhhhhhhhhheeee behhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeee beeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Meeeeeeeeeee beheeeehhheeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeee behhheeeehhhheeeeeeee!
9
2
Un jegos ordinar , o hiena mizerabila !
14
6
jegu asta va acoperi multe magarii ale basistilor si nu numai ! vrem sa stim public al cui este hotelul Adriana din Venus si restul, referitor patronii de 2 bani ai hotelurilor si mafiotii statiunilor : SA SE FACA PUBLIC SA STIM CU TOTI UNDE NE CAZAM SI PESTE CE mafie ..... dam banu !
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102