REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O angajată a Primăriei se laudă că şi-o trage cu şeful Poliţiei Cernavodă

O angajată a Primăriei se laudă că şi-o trage cu şeful Poliţiei Cernavodă

Replica API 9 ianuarie 2012 | 00:00 296

Adversarii primăriţei, atacaţi fără menajamente: "Hemeş Jr. să se uite la el. Mai are o băşină şi moare"

Adversarii primăriţei, atacaţi fără menajamente: "Hemeş Jr. să se uite la el. Mai are o băşină şi moare"

Este de notorietate faptul că, uneori, comportamentul funcţionarilor publici lasă de dorit, mai ales în relaţia cu cetăţenii şi că lucrurile tind să degenereze. Un astfel de exemplu este dat de Rodica Ciurea, o angajată a Corpului de Control din cadrul Primăriei din Cernavodă. Funcţionarul, prezent zilnic la program, are o activitate prolifică pe Facebook, cu precădere în timpul programului. Şi nu este vorba despre vreo activitate care să aibă de-a face cu funcţia pe care o ocupă, ci de dialoguri... colocviale cu nişte personaje care aparent sunt simpli cetăţeni. Unul dintre ei este Cristian Hemeş, fiul fostului viceprimar de la Cernavodă.

"Eu am criticat-o pe Mariana Mircea (primarul oraşului Cernavodă - n.r.) pe profilul meu de Facebook. Această Rodica Ciurea, angajată a primăriei, a început apoi să îmi adreseze injurii prin mesaje private tot pe Facebook", a declarat Hemeş. Individul susţine că nu are nici o funcţie în primărie, doar că are foarte mulţi cunoscuţi. Atât de mulţi încât unii dintre ei îi permit să îşi facă poze solemne în sălile de consiliu.

Rodica Ciurea: "Cine este el să vorbească aşa despre doamna primar pe feisbuci?"

De cealaltă parte, Rodica Ciurea, se apără. "Hemeş este un dobitoc. Dacă are... cataramă la curea, de ce nu se războieşte cu mine?! De ce nu vine la Primărie să mă înfrunte? Cine este el să vorbească aşa despre doamna primar pe feisbuci? Să vină la Primărie că ...îi fac eu nu pot să spun ce!", a declarat Rodica Ciurea. Aceasta şi-a completat ulterior declaraţia cu un SMS: "Hemeş Jr. să se uite la el. Mai are o băşină şi moare. La propriu şi la figurat". Deocamdată nu se cunoaşte foarte exact motivul de la care a pornit conflictul între cele două părţi, însă, se poate specula, potrivit conversaţiilor acestora, că la mijloc se află o relaţie interpersonală eşuată. Astfel, Hemeş afirmă că "o să îmi fac timp să trec pe la primărie să vedem ce ai tu de vorbeşti aşa", în timp ce Ciurea susţine că: "Mi se frânge. Tu te alegi cu cucuie, sau le ai deja între craci. Cu comandantul mă f...(comandantul Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae - n.r.)". Şi ne oprim, momentan, aici.

Florin ILIESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218