REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O familie din Cogealac are nevoie de ajutor! Casa lor mai are puţin şi se prăbuşeşte

O familie din Cogealac are nevoie de ajutor! Casa lor mai are puţin şi se prăbuşeşte

Replica API 24 martie 2017 | 08:24 287

O familie din localitatea constănțeană Cogealac are nevoie de ajutor! Asta după ce casa în care locuiește o bunică cu nepotul ei a fost grav afectată în urma iernii grele ce s-a abătut în acest an asupra județului. Iar situația este mult mai dramatică decât pare! Băiețelul, elev în clasa a VIII-a, nu dorește să mai meargă la școală din cauza.. rușinii!

Destin tragic pentru o bunică și nepotul ei care locuiesc în Cogealac! Locuința lor a fost avariată puternic în urma ninsorilor abundente ce s-au abătut asupra județului Constanța în iarna ce tocmai s-a încheiat. Din păcate, cei doi trăiesc doar din alocația primită de băiat! Cu alte cuvinte, este imposibil ca imobilul să fie consolidat cu proprii bani. „Această casă aparține unei doamne în vârstă din Cogealac. Casa nu mai are tavane deoarece acestea au căzut în urma iernii grele peste care am trecut, iar pericolul ca această casă să se prăbușească este iminent.

Această familie nu are nici un venit. Fac apel la oameni de bună credință care doresc să sprijine această familie, să ne unim forțele și fiecare cu ce se poate să ajute la repararea acoperișului. Nici nu mă gândesc prin ce trec bieții oameni în zilele ploioase”, a scris Mariana. Bătrâna în vârstă de aproximativ 70 de ani este practic neajutorată. Iar în ceea ce-l privește pe băiat, elev în clasa a VIII-a, acesta chiar a refuzat să se mai ducă la școală pentru că îi era rușine de situația în care se află. „Este un caz delicat. Bunica mi-a spus că băiatul nu vrea să meargă la școală pentru că îi este rușine. Am vorbit cu copilul și a înțeles ce i-am explicat”, a adăugat femeia. Povestea bătrânei este și mai tragică de atât! Soțul femeii s-a spânzurat. Cazul a intrat deja și în atenția Asociației “Cresc la țară” din Cogealac! Asociația a cărei președinte este Diana Ciobanu este o asociație neguvernamentală, ce are ca scop principal dezvoltarea proiectelor cu scop educativ, social, economic și cultural. Cei care vor să acorde o mână de ajutor pot apela numărul 0768417286 (Diana Ciobanu) sau 0787806107 (Mariana Strugaru).

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O comuna de lume proasta.In afara catorva pers culte care nu au nici o vina satul e plin de prosti care inventeaza povesti.
0
0
iat.Nu judecati persoane chinuite ! Vorbiti dar nu dati 1 leu pt a ajuta un om chinuit, iar despre casa fiului lui dn primar sa stati fara griji,acea familie munceste din rasputeri si o va termina cu bugetul propriu.Nu au primit nici un ban de la nimeni,iar ajutorul dat de la primarie s.a acordat cu acordul c.l.intre fiu si tata nu exista nici o relatie .dealtfel tatal poate .i gasea si copilului sau un loc de munca mai bun, nu.l lasa la paza de atatia ani.deci nu mai vorbiti fara sa stiti.cunosc bine familia.toata viata acesti oameni au muncit si inca muncesc fara sa traiasca din mila .
0
0
unde-s copiii batranei ?
0
0
oameni buni nu santem in masura sa judecam pe nimeni.vrei sa ajuti ajuti s-atat.nu improsti cu noroi.
3
2
Aceasta doamna Motau are plantat in curte un fir de ceapa?nu!De ce?Ca nu are timp,timpul doamnei il acorda doamnei Ghiocel!Cate un sac de ciment daca cumpara lunar casa arata altfel.Sant alti in comuna care chiar nu au nici un venit.O rog pe doamna Strugaru sa se informeze bine cand face o afirmatie de gen"venitu este alocatia nepotului"daca nu ma insel venitul doamnei este 1050 plus "alocatia"doamna Strugaru!
4
1
Nu neg ca nu ar fi asa cum relateaza doamna "Strugaru" Aceasta doamna Motau este toata ziua pe drumuri,nu o gasesti niciodata acasa.Din cate cunosc eu face curat pe la diferite case,face piata pentru anumite persoane.Ori acasa la dansa sari in bat.Trebuie sa mearga primaru sa ii faca curat in casa?si nu va spun povesti,am fost personal de nustiu cate ori si nu am gasito!Are o pensie,are plasament pentru nepot in suma de 600 lunara,isi poate cumpara un detergent sa spele prin casa!
3
2
ce lenesi ! nu merita ajutor !
1
2
Seful de post va fi schimbat de la Cogealac!S-a saturat si Comandantul IPJ,Mircea Vizitiu,de "prostiile" de le-a facut!Pe 6 aprilie va pleca si Cati Hristu ,ca i se judeca recursul la apel in dosarul cu coruperea alegatorilor din 2012 si de data asta justitia nu-l mai iarta!
3
0
Asa cum s-au alocat in consiliul local 50000 ron pentru copilul primarului,asa sa se aloce si pentru aceasta batrana si nepotul ei,greu incercati,aceeasi suma! Un primar de tot cacatul si o primarie la fel!
6
1
cel mai corect ar fi sa puna urgent machidonii mana de la mana si sa ajute biata familie,ar trebui sa conbata opinia generala ca sunt un neam de zgarie branza
2
1
Primarul nu vede ca daca tinea jumatate din bani care ia dat sefului de post in alegeri sa inchida ochi la mita electorala care o dadea plus mita electorala sa castige alegerile sa mai aiba4 ani de unde fura ii facea casa noua da cei prost macavei are alte obligatii trebuie sa-i termine casa celuilalt fiu facut cu mari
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367