REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O firmă din Agigea ridică un bloc în Tabăra de la Năvodari

O firmă din Agigea ridică un bloc în Tabăra de la Năvodari

Replica API 20 mai 2017 | 01:21 1427

foto Panoramio

Orașul Nãvodari este într-o continuã dezvoltare și acest lucru se vede prin prisma investitorilor imobiliari. Tot mai mulți agenți economici cautã sã îli ridice blocuri, vile, spații comerciale, hoteluri în zona Mamaia Sat-Tabãrã Nãvodari. Asta dorește sã facã și S.C VAMADA & CO S.R.L care intenționeazã sã obținã acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+4E locuințe colective cu spații comerciale la parter, Tabãrã de copii, Nãvodari”.

Cota +0.00 a clãdirilor noi propuse va fi la 45 cm deasupra cotei terenului amenajat. Fundaţiile clãdirilor noi vor fi de tip grinzi continue sub ziduri (dacã în urmã efectuãrii studiului geotehnic se va considerã necesar, se va adopta soluţia executãrii unei fundaţii în trepte), structura va fi din cadre de beton armat, pereţii exteriori se vor realiza din zidãrie de cãrãmidã. La interior pereţii de compartimentare vor fi realizaţi din gips carton şi BCA.

Adâncimea de fundare se va stabili conform normativelor în vigoare (sub adâncimea de îngheţ a zonei) şi a studiului geotehnic de specialitate. Construcţia va fi termoizolatã cu polistiren de minim 80mm. Finisajele exterioare vor fi de tip - tencuiala decorativã, beton aparent, placaje cu piatrã, placaje cu lemn. Finisajele exterioare vor sublinia volumetria clãdirii. Terasele şi treptele de intrare vor fi finisate cu gresie antiderapantã de exterior.

Trotuarele vor fi din beton, asigurându-se o pantã minimã de 2% spre exteriorul clãdirii. Sunt prevãzute balcoane şi terase circulabile care vor fi finisate cu gresie antiderapantã pentru exterior. Acoperişul construcţiilor noi va fi tip terasã. Firma S.C VAMADA & CO S.R.L a fost înfiinţatã în anul 1194 şi are sediul în Sat Agigea, Comunã Agigea, Strada Nicolae Titulescu, Nr.165. Unic asociat şi administrator este Valeriu Prodan.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne spuna livia de la cine are mihaela terenul!
1
0
Tot de la fostul primar si puscarias Matei?
1
0
Pai de altfel se vaita tot timpul Vali si Dan plang ca nu au sunt suparati ca au controale totale la rampa ca ei nu iau nimic, cand colo ce sa vezi construiesc bloc la Navodari. Nu prea stiu baietii astia imparteala cam vor totul la ei.
1
4
Mihaela Ungureanu, S.C.VAMADA & CO SRL a fost infiintata in 1994, si terenul se afla la cel putin 500m distanta de Tabara Navodari.
2
0
cum a luat teren in tabara navodari?
5
1
Inseamna ca aceasta firma are 823 ani si este cea mai veche firma din lume.oare Valeriu Prodan a infiintat aceasta firma?inseamna ca el are pe putin 843 ani!!!!! Pai la asemenea virsta acest om se mai poate ocupa de firma?cred ca foloseste 14 bastoane ptr a se deplasa.e de admirat acest Prodan.doamna Ungureanu esti jalnica.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218