REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O mamă din Constanța, dispărută?! Căutată de rude, prieteni și familie, găsită la Eforie

O mamă din Constanța, dispărută?! Căutată de rude, prieteni și familie, găsită la Eforie

Replica API 27 iunie 2016 | 00:08 239

Iubitul femeii: „Cineva i-a spart contul. A fost o confuzie“

Iubitul femeii: „Cineva i-a spart contul. A fost o confuzie“

Tânără mamă din Constanța, căutată pe internet de întreaga familie și de prieteni! A pus pe jar și familie, și autoritățile! Mihaela I. a dispărut, sâmbătă, de acasă, lăsând în urmă multe întrebări și rugăminți de revenire acasă. Femeia a lăsat în urmă un băiețel, iar, în numele lui, apropiații o roagă să revină la sentimente bune și să se întoarcă acasă. Alții, au postat pe diferite grupuri mesaje, dar și fotografia ei, în speranța că cineva o recunoaște. „Vă rog, dacă vedeti pe undeva prin trafic un Renault scenic gri închis, nr CT 0. ... să ne anuntați, va rog din suflet. Este cumnata mea și a dispărut de aseară, nu știm nimic de ea.vă multumesc“, se arată într-o postare. Mihaela I. a postat, în cursul zilei de ieri, nu se știe dacă înainte sau după dispariție, câteva rânduri adresate fiului ei. „Te iubește mami mult mult, dar când o sa crești mai mare, o să înțelegi tu. Nu vreau să te rănesc, iubire“. Mihaela I. a lăsat un mesaj și pentru cunoscuți: „Vă pup pe toți prietenii și dușmanii, vă las să trăiți liniștiți, cu ,,lacrimi în ochii,,“. „Ar fi bine să răspunzi. Deja sun pe unde pot ca să aflu unde stai. Serios, îți trimit poliția și pompierii la ușă!“, a spus un cunoscut. Prietenul femeii a declarat, pentru Replica de Constanţa, că a primit un semn de la partenera sa, aceasta din urmă aflându-se la Eforie.

Ulterior, femeia a ajuns acasă, spune prietenul acesteia. Din câte se pare, Mihaela I. nu a avut nici o clipă intenția să fugă. Cineva i-ar fi spart contul și i-ar fi postat mesajele, în numele ei. „Acum este acasă, este bine. A fost o confuzie. Cineva i-a spart contul de facebook și a pus acele postări. Știm cine este“, a precizat Cosmin, iubitul femeii, pentru Replica.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108