REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O minoră din Topraisar a pus autoritățile pe jar din cauza unui "moft"!

O minoră din Topraisar a pus autoritățile pe jar din cauza unui "moft"!

Replica API 3 martie 2017 | 17:22 282

Incredibil! O fetiță de doar 11 ani din Topraisar și-a băgat familia în sperieți! Asta după ce minora le-a povestit părinților săi că a fost supusă unor pervesiuni sexuale. Imediat, aceștia au alertat oamenii legii pentru a-l depista de presupusul violator. Ulterior, fata a fost prezentată medicului legist, acesta stabilind că nu prezenta leziuni de violență pe cap, trunchi sau membre. Cu alte cuvinte, nu era vorba despre nici un viol la mijloc! În fața rezultatelor medicale, fetița a recunoscut că de fapt nu se întâmplase nimic. Mai mult decât atât, în prezența tatălui său, minora a relatat că a văzut la televizor cum reclamă oamenii astfel de fapte și a vrut și ea să vadă ce se întâmplă într-un astfel de caz, mai exact intervenția polițiștilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-ar putea ca altadata sa nu fie o alarma falsa,copilul nu mai are credibilitate iar consecintele ar putea fi nefaste.Copilului ii trebuie o pedeapsa pe masura ,ca sunt destule care nu-l afecteaza nici fizic nici emotional:nu mai are voie la plimbat cu bicicleta,nici calare nici pe jos, fara telefon,calculator, tableta etc.Si lucrurile sunt discutabile pentru ca intr-o comuna se stie cati politisti sunt, doar nu o fi Topraisarul mai cu mot si ar avea o armata de politisti.
2
0
Pt vasile - Da, parintii sunt responsabili pentru faptele copiiilor minori. Dar cum crezi ca poti opri un copil sa faca o fapta ilegala din moment ce tot legea iti interzice sa ii pedepsesti? Sunt povesti indrumarile alea care spun sa ii explici cu vorba buna ce nu are voie sa faca. Daca el nu vrea sa asculte nu ai cum sa-l obligi sa nu faca prostii. Doar sa ne rugam la Dumnezeu sa ne pazeasca de prostiile copiilor!
7
2
cei de la CNA sant vinovati pentru ca accepta aceste programe ! Ei chiar fac ce voe si nimeni nu ai verifica si sanctioneaza ?
6
0
parintii trebuie pusi sa plateasca mofturile printesei
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614