REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O nouă metodă de înșelăciune în trafic?! Iată ce a pățit purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului

O nouă metodă de înșelăciune în trafic?! Iată ce a pățit purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului

Replica API 1 martie 2017 | 00:33 442

Escrocii acționează din nou! De data aceasta, vin se pare cu o nouă metodă și anume "Oglinda spartă"! Cu o astfel de situație s-a confruntat chiar preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului. "ATENȚIE! O nouă (posibil) metodă de țepuit șoferii. În seara asta (n.r. 27 februarie a.c.) am pățit ceva ciudat. La un moment dat o mașină se ia după mine, îmi dă flash-uri disperate, intră în fața mea...trag pe dreapta să văd ce-i. Un tânăr îmi reproșează că i-am distrus oglinda, venind din sens opus. Mă dau mirat jos (nu auzisem nimic suspect în circulație, nu țin minte să fi trecut așa aproape de o mașină).Mă uit la oglinda mea...neatinsă,puțin udă de la ceață. Începe circul:

-Domnule,zic, probabil v-a lovit altceva,eu văd că oglinda mea e neatinsă,nici măcar o zgârietură (a lui era într-adevăr distrusă,se mai ținea într-un fir).

-Păi da, începe el agresiv, că a dvs e solidă, nu ca a mea. Ce vrăjeală aveți, vă faceți că nu știți. Lăsați că sun la poliție, văd că nu știti ce faceți pe drum,sunteți cam suspect (beat a vrut să zică, uitându-se insistent în ochii mei). Atunci m-am înfuriat și i-am zis: Ia sună la poliție.Hai,cheamă imdeiat politia,să văd ce dovezi ai că te-am lovit...sună el undeva și-mi zice că poliția nu poate să vină că nu-s victime și deci mergem noi la poliție.

-Perfect, zic, hai să mergem.

-Nuuu, zice el brusc, lăsați că mai bine ne înțelegem.

-Să ne înțelegem? După ce m-ai făcut suspect și mi-ai zis ca nu știu ce-i cu mine pe drum? NUUU, zic, mergem la poliție să stabilească adevărul. El, nu,că își cere scuze că mi-a zis așa, că mă știe, etc..

Mi se aprinde un LED (metoda accidentul, new version).

-Cât face oglinda ta? îl întreb.

-100 lei,zice.

- Bine, zic, vino mâine și ți-i dau,că acum n-am la mine.Dă-mi nr tău de telefon să te sun să-l ai pe al meu, să ne întâlnim.

-NUu, lăsați zice, văd că nu sunteți om de onoare, faceți acum d-astea, mă luați cu povești...și pleacă.

Acu...mă tot uit la oglinda mea neatinsă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai păcălit din asta? Eu (că era să fiu păcălit,neștiindu-mă vinovat) sau el, că are o oglindă distrusă așa...mentalist?!", a povestit Tănăsescu într-o postare pe facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai bai DJ POPA TANASESCU masina pagubitului era SFIINTITA LA SECTARI. Ai grija cand vei cumpara alta masina sa nu patesti la fel.
0
0
metode diferite la cei doi participanti,acelasi rezultat.Furt prin pacalirea fraierilor.
1
0
gigi, incurajezi hotia
0
0
La cat ati furat , tu ba Tanasescule si ciochistul Spagoveanul , puteai sa-i lasi si lui 2000 - 3000 de lei sa-si ia acolo cateva fripturi , ca tot neamul lui contribuie la bunastarea popalailor paraziti din spatiul mioritic si de aiurea ...
5
2
Trebuia luat nr. masinii si comunicat la Politie.
3
0
Pai cum sa te faca pe tine din orbe ma, cand voi sunteti campioni la luat banii la fraieri
7
1
Probabil preotul a stat langa masina sa , sau o incuiase , pentru ca te invita sa-i vezi "avaria" la masina si altii te usureaza de bunurile lasate la vedere in autoturism...
5
0
Are imaginatie bogata si individul asta feisbucist
6
1
iar bagatorul asta in seama!? trompeta asta care se crede bun la toate
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614