REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SINUCIDERE! Consilierul judeţean Nicolae Fronescu S-A ARUNCAT de la etajul 10 al unui bloc!

SINUCIDERE! Consilierul judeţean Nicolae Fronescu S-A ARUNCAT de la etajul 10 al unui bloc!

Replica API 28 iulie 2015 | 15:48 626

Reprezentanţii ISU Dbrogea au fost solicitaţi să intervinăpe strada Eliberării, nr. 47, din Constanţa, acolo unde o persoană a căzut marţi de pe un bloc într-un copac.

„Pe strada Eliberării, noi suntem gard în gard cu niște blocuri, în care sunt niște firme de construcții și un muncitor a căzut la noi în curte. E foarte aproape blocul, la jumătate de metru. Am trimis acolo pe directorul tehnic, pe șeful Serviciului Corp-Control, să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru "Replica", directorul adjunct al RATC, Dumitru Coiciu.

Din primele informații, s-a crezut că este vorba de un accident de muncă, însă directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola, anunță că este vorba de o sinucidere!

„Din primele informații pe care le avem, nu este vorba despre un lucrător, ci despre o persoană fizică, care a venit să vizioneze un apartament. Nu știu dacă a dat avans sau alte chestiuni de acest fel. Împreună cu reprezentantul firmei, deci al beneficiarului construcției, a urcat la etajul 10, într-un apartament. Pe acea fațadă nu mai sunt schele, lucrarea este terminată. Blocul este finalizat pe acea fațadă. Din motive necunoscute, domnul cu pricina s-a aruncat peste balcon... intenționat, da! (...) Se pare, în acest moment, nu avem un accident de muncă”, ne-a declarat directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola.

La fața locului a ajuns şi un echipaj al Secției 4, care continuă cercetările în vederea stabilirii cu exectitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani, din Constanţa, cunoscut cu probleme medicale.

Vom reveni!

UPDATE: Persoana care şi-ar fi pus capăt zilelor este consilierul judeţean Nicolae Fronescu, fostul director al Direcţiei de Pieţe şi Oboare Constanţa!

"Preşedintele, ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu îşi exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian – Nicolae Fronescu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Consilier judeţean P.S.D., Stelian – Nicolae Fronescu şi-a dedicat ultimii ani din viaţă comunităţii constănţene, iniţiativele sale fiind mereu în sprijinul cetăţenilor judeţului Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se arată într-un comunicat de presă.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369