REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oamenii îşi spală maşinile pe faleza de la Cazino şi parchează pe trecerile de pietoni

Oamenii îşi spală maşinile pe faleza de la Cazino şi parchează pe trecerile de pietoni

Replica API 25 aprilie 2014 | 00:00 128

Constanţa, judeţ "martir":

Constanţa, judeţ "martir":

De data aceasta nu este vorba despre revoluţia din 1989, ci despre faptul că al nostru judeţ a avut şi are de îndurat suferinţe de pe urma faptelor celor ce-l locuiesc. Ca atare, şi-a căpătat, pe bună dreptate, denumirea de "judeţ martir". Trecând direct la miezul problemei, menţionăm că pe Facebook există două pagini care şi-au propus să aducă în prim - plan şoferii constănţeni cu maniere de "bovine", fiind vorba de Parchez ca un Bou şi Parchez ca un Bou în Năvodari.

Imaginile postate creionează realitatea în care ne ducem zilele, şi aici se poate observa cum participanţii la trafic au o slăbiciune în ceea ce priveşte parcarea autovehiculelor pe trecerile de pietoni, în mijlocul străzii sau să ocupe de la două locuri de parcare în sus. Spre exemplu, locurile special amenajate în faţa centrelor comerciale sunt doar de formă, bolizii alegând să parcheze chiar în buza mall-ului, iar trecerile de pietoni îşi pierd încet - încet reala întrebuinţare, şi anume acea destinată... pietonilor. "Criminalii de zebre", după cum sunt numiţi pe site-ul de socializare, parcă se înmulţesc de la o zi, la alta. În plus, mai nou, faleza de la Cazino a devenit spălătorie auto cu acte în regulă, dat fiind faptul că un constănţean a ales să-şi spele maşina taman acolo. Comentariile au început să curgă, iar principala întrebare a fost aceea dacă maşina era spălată cu apă de mare sau... chiar în mare. Şi în Năvodari întâlnim cam aceleaşi practici, numai că aici şi câinii sunt lăsaţi să-şi facă de cap. O femeie a ales să-şi educe patrupedul într-un fel aparte şi anume să "parfumeze" strada în văzul tuturor. Şi, cum se spune că poartă noroc, doamna respectivă a ales ca loc de etalare a excrementelor animalului chiar în apropierea unei treceri de pietoni. Aşa, să mai aibă şi altcineva noroc la un loz, ceva. Mărinimie mare, nu altceva.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218