REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oamenii lui Tucan fac "ordine" în ALDE: "Propunerea lui Banias pentru Prefectură e out"

Oamenii lui Tucan fac "ordine" în ALDE: "Propunerea lui Banias pentru Prefectură e out"

Replica API 26 martie 2017 | 13:33 410

Dan Jeacă

Războiul dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, cei doi copreşedinţi ai ALDE, nu are legătură cu principii. E lupta pentru funcţii. Şi nu doar cele din partid, ci şi posturile care se împart la momentul actual în structura guvernului şi la nivelul instituţiilor deconcentrate, consilii de administraţie etc.

La nivelul judeţului Constanţa, scindarea ALDE l-a poziţionat pe deputatul Mircea Banias (preşedinte al organizaţiei judeţene, provenit din fostul PC al lui Daniel Constantin) în opoziţie cu interesele lui Jean Paul Tucan (apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu) & Co. Şi, dacă tot vorbim despre lupta pentru funcţii, amintim că, momentan, judeţul Constanţa are acelaşi prefect, spre nemulţumirea social-democraţilor, dar şi a reprezentanţilor ALDE (indiferent de gruparea din care fac parte). Dar, nici nu ar putea fi schimbat prefectul şi nici subprefecţi noi nu pot fi numiţi atâta timp cât nici în PSD nu se înţeleg anumite tabere pe acest subiect, la fel - nici în ALDE.

Jean Paul Tucan

Numele celor vehiculaţi pentru posturile de prefect ori subprefecţi: Ovidiu Brăiloiu, Lucian Lungoci etc. (din partea PSD) şi... Dan Jeacă (ALDE). Cum se văd acum lucrurile după ce războiul din ALDE a explodat? "Dan Jeacă e out. Era propunerea lui Mircea Banias, aşa că uitaţi de el. Nu va fi el subprefect, urmează să stabilim în curând persoana", a declarat o sursă din cadrul ALDE - "aripa" lui Tucan.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/alde-si-psd-constanta-pe-punctul-de-a-incepe-ciolaniada-impartirea-functiilor-proportie-de-1-la-7-305246/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca in toate institutiile e plin de securisti, paisa avem si un prefect securist, nu?
1
0
Esti de jale si de plans.Iar incepi sa canti la pian dar oare vezi scarile?
3
0
Daca nu este Florin Gheorghe prefect,asa cum vrea Cacarau,nici ca se va schimba prefectul.Cacarau vrea prefectul lui.El este obisnuit cu rezultate si nu cu figuri bune!Asa ca Stroe,uita-l pe Brailoiu sau pe limbricul de Lungoci!
4
0
Dan Jeaca este un om corect si chiar consider ca ar face ceva.
4
4
Dan Jeaca - cipanul perfect pentru functia de prefect.
6
4
Daca a ajuns Tucan sa faca ordine la Constanta...
10
1
Incompetenti crasi care umbla dupa parvenire pe seama tarii. Niste JAVRE!!
9
0
Asta ii lipsea Constantei, un prefect cu gingiile vinete.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218