REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OBSEDAT SEXUAL, PRINS ÎN FLAGRANT: ŞANTAJA MINORE PE FACEBOOK!

OBSEDAT SEXUAL, PRINS ÎN FLAGRANT: ŞANTAJA MINORE PE FACEBOOK!

Replica API 1 aprilie 2017 | 18:37 765

O puştoaică din Ovidiu nu a mai suportat

O puştoaică din Ovidiu nu a mai suportat

Un individ în vârstă de 34 de ani se dădea drept reprezentantul unei agenţii de fotomodele şi aborda fete pe Facebook, între care şi minore. Le cerea fotografii cu ele în poziţii sexy şi îmbrăcate sumar, sau deloc, după care începea să le şantajeze în sensul că, dacă nu vor întreţine raporturi sexuale cu el, va face fotografiile publice, le va posta pe internet şi le va trimite şi profesorilor, rudelor şi prietenilor. La fel a păţit şi o puştoaică de 16 ani, din Ovidiu, care a mers ulterior la Poliţie!

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au identificat și reținut pe Ciprian Niţu, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, lucrătorii Poliției orașului Ovidiu, în cooperare cu polițiști de la Investigații Criminale și Operațiuni speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului în cauză.Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Aşa cum este precizat mai sus, Ciprian Niţu cerea fetelor poze cu ele dezbrăcate, după care le şantaja că le va posta pe internet dacă nu vin să întreţină relaţii sexuale cu el. Acesta a făcut mai multe astfel de "invitaţii", inclusiv unei minore din Ovidiu, în vârstă de 16 ani. Numai că fata a mers la Poliţie şi astfel s-a organizat flagrantul. Individul a venit la Gară, dornic de o partidă de sex, ştiind că se va întâlni cu victima, dar, surpriză!, a fost "săltat" de oamenii legii.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 01.04.2017 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Individul a fost arestat pentru 30 de zile!

L.C.

MARE ATENŢIE! CITEŞTE ŞI:

PERICOL! FETIŢELE din CONSTANŢA au înlocuit PĂPUŞILE cu IUBIŢII: poze SEXY şi cuvinte PROFUNDE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt toti pedofilii care iau apararea boului..bai imbecililor,chiar nu va ajunge una de 16 ,17 sau peste 18 ani asa perversi sunteti ca vret dar cu fete f tinre sub 15 ai? aa a cumva cautati fara experienta ca sa nu si dea seama ca o aveti mica si sunteti impotenti
2
0
Cred ca ar trebui castrat
7
0
LA PUSCARIE CU EL SA FACA DIN CUR PIZDA SI DIN PULA PERIUTA DE DINTI.
3
0
Munca e sfinta.
2
0
Le manca rau tocmai de asta cred ca au trimis si poze compromitatoare..ce sa mai..si-au facut o cu mana lor..nu inteleg de ce se victimizeaza???
1
3
ce cautau minori pe fb ,alo parinti treziti-va daca nu aveti grija de copii au altii
4
2
alea erau poze cu maicata boule...cine au machiato asa?
1
3
Pai daca noul codul penal aprobat de ministrul ponta a redus pedeapsa pedofililor de la 10 ani puscarie la incadrarea 1-5 ani...la ce sa ne asteptam. eu unul o sa-i tai capatana daca doar se uta la copilul meuputin mai "altfel'
6
0
Politia locala Ovidiu nr.!
4
3
Si fetele alea cum sa trimita poze dezbracate???centuristele de maine...
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218