REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

OFICIAL. Aeroportul Kogălniceanu are o linie de transport pasageri de la aeroport către Constanța

OFICIAL. Aeroportul Kogălniceanu are o linie de transport pasageri de la aeroport către Constanța

Replica API 21 aprilie 2017 | 01:03 3475

Aeroportul Mihail Kogălniceanu se află la 25 km de centrul orașului Constanța. În aeroport există o stație de microbuze/taxiuri care fac legătura cu centrul orașului, însă acestea sunt destul de costisitoare. Tocmai din acest motiv autoritățile locale au decis să introducă o cursă specială de transport între aeroport și orașul Constanța.

În cursul zilei de joi, 20 aprilie a.c., s-a lansat protocolul de colaborare între Aeroportul Mihail Kogălniceanu și o firmă de transport. Este ceva inedit deoarece cursele între Costanța și Aeroportul Mihail Kogălniceanu au lipsit cu desăvârșire ani la rând. "Pe 26 aprilie lansăm 8 noi zboruri, patru interne și patru externe, iar astăzi (n.r. 20 aprilie a.c.) lansăm ruta Constanța- Kogălniceanu. Este vorba despre un protocol de colaborare cu firma Direct Aeroport. Vom avea o nouă facilitate.

Pasagerii vor pleca de la gară cu trei ore înainte de decolarea avionului și vor fi așteptați la aterizare unde vor pleca spre Constanța. Suntem foarte fericiți ca am reușit acest lucru pentru pasagerii noștrii", a spus Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu. "Începe o nouă provocare pentru firma noastră din data de 27 aprilie și anume cursele dintre Constanța și Aeroportul Kogălniceanu. Aceste transferuri vor fi efectuate pentru fiecare cursă care vine și care pleacă de pe aeroport. Vom avea un număr de 25 de mașini de la 3 la 19 locuri. Turiștii își pot cumpăra bilete online, prețul unei curse către Constanța fiind de 30 de lei", a precizat Cristian Barhălescu, patronul firmei Direct Aeroport.

Zboruri interne și externe de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” Constanţa şi Blue Air au anunţatnoi zboruri introduse din aprilie 2017 cu plecare de pe Aeroportul Constanţa spre Cluj, Timişoara (2 zboruri / săptămână), Iaşi, Oradea (1 zbor / săptămână), Roma, Paris, Milano, Stuttgart şi Bratislava sau Varşovia. De asemenea, vor fi menţinute pe perioada verii zborurile charter Constanţa – Tel Aviv (3 zboruri / săptămână), şi vor fi introduse chartere spre Beirut şi Bruxelles.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este foarte scump totusi !!! Nu vi se pare ca oriunde in romania pentru o distanta de 25 de km nu platesti mai mult de 10 -12 lei oameni buni !!! E hotie pe fatza !!! Lumea va apela.la prieteni decat sa dea 60 de lei pe persoana un dus intors ! Si microbuzele vor circula goale pun pariu !
2
0
Asta e pret de taxi,nene,30 de lei auzi..ptr 25 de km,dau 30 de lei?pai dau 40 de la buciresti pana in c.ta si tu vrei 30 ptr 25 de km?chiar asa de tampiti ne crezi?
2
1
A facut mare smecherie....Comisionul cat o fi pentru contractul asta cu transportatorul ?
2
2
foarte scump Atentie ala mic si chel din poza il cunosc. Are retard a fost angajat la radionav - se imbraca in uniforma si tragea cu pistolul in serpi. Cum dracu a ajuns asta director la aeroport
4
1
Daca iei bilet dus intors C_ta- Buc 40 lei la Simpa trans
3
1
Este inadmisibil sa coste 30 lei un bilet CONSTANTA GARA -MK AEROPORT in conditiile in csre pe distanta CONSTANTA AUTOGARA - MK localitate biletul costa aprox 6-8 lei. Char nu suntem idioti......
11
2
HOTIE, PANA LA BUCURESTI OTOPENI COSTA 55 DE LEI, ADICA 250 KM. HOTIE DL DIRECTOR.
9
2
Afisati programul curselor si pretul clar . firma sa faca acest lucru si nu ziaristii care doar prezinta oferta .
0
1
pana la urma cat platesti de la constanta la kogalniceanu? Direct Aeroport e firma de microbuze si pretul de 30 lei e foarte mare avand in vedere ca este vorba de 25 km. Daca calatoresti cu microbuzul de la Constanta-Mangalia biletrul este 10 lei. Unde este avantajul?
8
1
Auzi, mare realizare. 30 de lei biletul Kogalniceanu-Constanta Pe bune ?
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614