REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Olguţa Vasilescu

Olguţa Vasilescu

Replica API 16 martie 2017 | 00:00 324

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, e super-star! După ce a isterizat Internetul cu discursul său în limba engleză, la ONU, Olguţa Vasilescu a mai adăugat una! A urmat ziua francofoniei, aşa că a vorbit... în semi-limba franceză, de ne-am stricat de râs, ne-au dat lacrimile şi ne-a podidit de-a dreptul plânsul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OK,a facut o gafa cu comunicarea in limbi straine,dar macar in fapt a facut lucruri bune pentru orasul ei si nu numai. Sunt unii cu verbul la ei,cu educatie si multa stiinta de carte ,care au fost slugi ale regimului de tot cacatul ,cel urmas al comunismului,adica regimul mafiot,nici macar basist,ci transpartinic. Sa vad alte femei cu centura neagra la Karate,nu de pe centura,cu mintea si dedicatia pentru comunitate ca femeia asta! Gasiti?! Pai cam greu,nici barbati adevarati nu gasiti prin zonele de functii importante. Avem functii cu denumiri mari,ocupate de oameni de rahat,cam asta este !
2
2
Vai de capul nostru si al lor, uite cine este la putere, pana si unul de gradinita stie mai multa engleza si franceza, aseara la stiri, silabisea cuvintele in engleza de ziceai ca le rupe in doua! Dar in schimb, are o gura mahalagioaica....de-i lasa pe toti in cur!
1
1
dupa ce ai facut o gafa destul de mare cu discursul in limba engleza pentru care ai si primit un numar mare de reprosuri continui cu discurs intr-o alta limba pe care nu o stapanesti presupune lipsa respectului fata de tine si de tara din care provii sau pe care o reprezinti, sau s-a crezut in Romania
4
1
Vadim , nebun cum era , a avut dreptate cand a spus ca centurista Olguta , este specialista in limbi ...
8
2
Ca foarte frumos vorbea in engleza Basanau cand era presedinte,sau puradeaua lui,EBA,in limba romana. Doar ca atunci ziaristii nu prea aveau curaj sa zica ceva. De acord,cand stii ca nu esti stapan pe o limba straina,e de preferat sa apelezi la interpreti. Totusi hai sa recunoastem,este de fapt nevoie de improscarea cu mizerii a oamenilor ce fac treaba si arata ca sunt efectiv mai buni decat javrele din asa zisa opozitie. Vor sa arate ca doamna este naspa? Pai sa vina cu exemple de lucruri mai bune facute de ei,cu planuri mai destepte. Asa sa injuri ca dobitocul nu inseamna opozitie,ci oftica
5
5
O mare sugatoare! A inceput cu Vadim, acum continua cu Dragnea.
12
3
aceasta femeie care ii tinea chilotii lui vadim tudor acum e o mare democrata
12
2
In discutiile oficiale cred ca este corect ca fiecare sa vorbeasca pe limba ma-sii.Acum cateva zile la o conferinta de presa a a trei prim-ministrii ,italian,francez,italian,acestia au vorbit in limba nationala,a lu'ma-sa si tat'su.Numai ai nostrii ca brazii vor sa-si etaleze cunoasterea in limbi straine.Olguta era bine sa vorbeasca in limba romana si numai la cumparaturi sa se foloseasca de limba straina.Vorbitorul de lb.engleza are mare dreptate.Ca daca o luam pe bune nici americana nu mai este engleza.
6
0
ce javre de ziaristi avem in celelalte tari daca vorbesti o limba straina care daca o stalcesti si te faci inteles se bucura si te incurajeaza numai la noi se cauta fel si fel de motive .
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369