REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orașul Techirghiol a obținut locul I în topul stațiunilor balneare din România

Orașul Techirghiol a obținut locul I în topul stațiunilor balneare din România

Replica API 8 mai 2017 | 19:18 533

Recunoaştere

Recunoaştere

La Băile Govora, în aceste zile, se desfăşoară lucrările Congresului naţional de balneologie, la care participă peste 120 de specialişti, medici, cercetători, oameni din turism, care dezbat probleme majore de actualitate, pentru balneologia românească.

Asociaţia română de balneologie, care susţine cercetarea ştiinţifică, protecţia mediului, educaţia şi promovarea turismului balnear, organizează, cu acest prilej, o competiţie a celor 30 de staţiuni balneare, urmărind criterii de impact şi dezvoltare. Pentru al doilea an consecutiv, întrunind toate condiţiile impuse de competiţie, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol ocupă onorantul locul l, pentru care i s-a atribuit o cupă de excelenţă şi o promovare exclusivistă pe reţelele Asociaţiei.

Motivaţia acestui premiu a fost formulată explicit de Constantin Munteanu, preşedintele Asociaţiei române de balneologie: prezenţa în cadrul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol a unui nucleu de cercetare cu o bogată activitate ştiinţifică; existenţa unui nămol terapeutic – nămolul din lacul Techirghiol, de o excepţională calitate; existenţa unor cercetări valoroase asupra factorilor terapeutici din staţiunea Techirghiol, valorificate pe plan intern şi internaţional, adresabilitatea sanatoriului, gradul de ocupare pe toată durata anului şi promovarea la târguri de turism interne şi internaţionale, congrese internaţionale, Premii de excelenţă obţinute în FEMTEC şi ISMH. Cupa a fost înmânată Elenei Roxana Almăşan, managerul sanatoriului, care a făcut apoi o amplă prezentare a realizărilor instituţiei din ultimul an.

''Am reușit sa depasim în clasament Băile Tușnad, Băile Felix și celelalte stațiuni balneare. Împreună am făcut posibil acest lucru. Multumesc pe această cale Sanatoriului Balnear Techirghiol , Complexului Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano, Centrului Social Pastoral "Sfânta Maria" Techirghiol - baza de tratament și tuturor celor care au făcut ca orașul nostru să devină, așa cum am promis stațiunea tuturor'', a afirmat Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Namulul cred ca este cel mai bun , nefiind meritul angajatilor sanatoriului , dar cercetarile cum si unde se fac?
0
0
Doar minciuni ....atitudunea personalului sa schimbat radical sant foarte amabili si prifesionisti ...invidiosilor
0
0
Nu stiu cum ati obtinut premiul ,am fost in luna decembrie 2016 la tratament la statiune dar a fost un vis urat,pe langa statiunile pe care le enumerati incepand de la cazare,tratament,masa si personalul.In Dobrogea statiunile de tratament lasa de dorit.Managerii sa se mai uite si la alte statiuni balneo.
0
0
In sfarsit un manager care face treaba .Felicitari doamna
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218