REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

OROARE într-un market din Băneasa. Produse EXPIRATE din 2011

OROARE într-un market din Băneasa. Produse EXPIRATE din 2011

Replica API 20 mai 2017 | 15:08 597

Inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au fost în control la un magazin alimentar aflat în localitatea Băneasa, unde s-au crucit de ce au găsit. La data de 20 mai a.c., inspectorii au descoperit produse alimentare expirate încă din anul 2011, dar și din 2015. Peste 70% din produsele din magazin sunt expirate, iar acestea vor fi distruse. Proprietarul magazinului a fost amendat cu suma de 7.500 de lei pentru produsele expirate și cu 1.000 de lei pentru etichetare.

„Înțeleg prevenția, înțeleg condiția materială și socială a oamenilor la care ajungem dar nu înțeleg nesimțirea!”, a declarat directorul CJPC, Horia Constantinecu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DIRECT RASPUNZATORI SUNT ANGAJATI EU NU CRED CA DACA LEAR ARATA PATRONILOR UNELE PRODUSE EXPIRATE PATRONUL IAR SPUNE LASALE ACOLO SI VINDELE..
6
0
Da ma din banii aia mi am luat
14
0
Bai stelica cum sa vinzi asa ceva la oameni..din bani produselor expirate ti ai luat pasat nou si apartament lu fitu...oare si voi tot pui expirat mancati ? Paia sa ii mancati pe lumea cealalta
15
1
Ba la geta parachianu sa vie ia murit porcu sil vinde la magazin si nuare pretv..le face pe loc ..spre faurei Anaf Marin geta veniti urgent ..
15
1
Stan Dodica si Nicu Panait! Sa fim seriosi..Nu stiu de ce dar sunt aproape sigura ca altcineva s a folosit de aceste nume pentru a incerca sa faca rau.... rautatea asta nu o inteleg...ce e la Pantes? Ce inseamna oroare? Sambata cand tinerii se distreaza si e absolut normal ca dimineata sa fie "oroare" si nevoie de smotru cateva ore...cred ca la asta te-ai referit,nu? Si la Pantes au fost ca i ai trimis tu cel care te ai intitulat cu numele respective si n au gasit "oroarea"....probabil te cauta pe tine acum ptr informatii eronate..
4
13
sa mergeti si la unitatile din Costinesti veti avea ce gasi marfa nevanduta de doi ani ,dar vine vara si vor scapa de ea ca doar vin turistii pe litoral.
12
1
Sa se duca si la Pantes, acolo este oroare
17
0
La pantes cand vine controlul. ?
16
0
Astea sunt masuri? Trebuia suspendarea autorizatiei de functionare.
14
2
Ati trecut la caiet si ati umflat pana va luat dracu acum sa muriti foame avarii dracu
13
0
Stelica,i-a calu meu si du-te la magazinul cu mancare chinezeasca,ptr ca acolo produsele sunt in garantie de varsta lui grivei
13
1
Sunteti niste prosti cu totii. Eu ce mai mananc acum fara magazin
16
3
Si la mare acasa e jale
11
0
Mergeti si la Alimaneanu ca este si acolo jale vande si nu da bon de casa si multe altele, vanatoare cu tigarea in bot.
18
0
si la costin e jale ..
21
4
Ati mancat numai cacat de la magazin. Toate au fost expirate si tot ce mia ramas de la nunta am bagat si voi ati.macat ca prostii
16
8
Faceti voi,criticilor,comert profitabil cu produse neexpirate daca va pricepeti,si sa veniti cu bani de-acasa ptr impozite.!De ce nu faceti vanzare oamenilor atunci cand va aduc produsele bune in magazin?Doar intrati si dati buna ziua si-o tuliti!Nesimtitilor,vreti sa cumparati moca si in termen de garantie!?nici laptele supt de la ma-ta nu-l aveati proaspat!
13
14
Duceti-va si in satele Virtop,Cotu-Vaii,Valcele si in zona lor la magazinile lu Carauleanu.Acolo e si mai si ! Magazinele alea ar trebui aruncate in aer pentru a fi dezinfectate.Magazine unde efectiv iti versi matele cand intri in ele.Rastele de paine tinute pe jos in mizerie,mezeleuri de nici cainii nu le mananca si multe altele !
16
0
De acolo luam tigari cu un leu
22
1
Va dati seama ce se vinde in comunele si satele din judet!!! De ce? Pt ca nu se fac controale. Vin sa controleze doar cand exista plangere, adica dupa ce a mancat cineva ceva expirat sau infectat, dupa ce a ajuns cineva in spital! E incredibil ce legislatie avem! Actualii parlamentari au promis ca schimba si modifica legile! Aceste legi de acum favorizeaza hotii si infractorii. Rugam avocatul poporului sa se autosesizeze.
29
3
Mergeti spre Faurei la Marin Geta Parachianu sa vedeti acolo nereguli cum vinde fara bon si fara pret .
25
0
alea sunt mostenire de la jegul ala care a detinut magazinul inainte
22
4
Nelu i-a trimis ca ai tradat partidul
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367