REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Palaz a luat iar FOC pe Făgădău: „Un lacheu al lui Mazăre! Ai acceptat eliberarea autorizațiilor de funcționare a magazinelor de vise”

Palaz a luat iar FOC pe Făgădău: „Un lacheu al lui Mazăre! Ai acceptat eliberarea autorizațiilor de funcționare a magazinelor de vise”

Replica API 5 august 2015 | 23:59 215

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, este din nou supărat pe viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău și iese la un nou atac, susținând că acesta „a luat-o pe drumul lui Mazăre și Constantinescu”.

„Nu vă implicați și nu aveți nici o atitudine față de distribuirea etnobotanicelor în Constanța (cele cunoscute în spațiul public ca fiind „de vise”). Dacă stau să analizez această poziție a dumneavoastră, nu ar trebui să mă mire. Dumneavoastră sunteți cel care alături de Mazăre, pe care îl reprezentați, ați acceptat eliberarea autorizațiilor de funcționare a „magazinelor de vise” din Constanța. Aceste substanțe ale morții au nenorocit mii de copii și părinții acestora. Știți acest lucru, domnule interimar al lui Măzare? Bineînțeles că știți! Dar politicul și interesele dumneavoastră și ale grupării Mazăre – Constantinescu a fost să le țineți deschise”, a spus, marți, Palaz.

Totodată, liderul „popular” a trecut la cuvinte grele, atrăgând atenția asupra nivelului îngrijorător al consumului de substanțe halucinogene.

„Ați văzut, domnule interimar, azi, la ce nivel a ajuns consumul de substanțe halucinogene? Nu vă trebuie studii să vedeți asta! Vă trebuie ochi să citiți presa și statisticile! Dacă astazi consumul de etnobotanice a atins nivelul maxim, o mare parte din vină o purtați dumneavoastră, alături de Mazăre, pentru că ați tolerat și eliberat autorizații de funcționare magazinelor de vise! Ați văzut vreodată, domnule interimar, cum arată un consumator? Ați avea curajul să le spuneți miilor de familii nenorocite, pentru că copiii lor sunt consumatori, că dumneavoastră ați fost de acord cu magazinele de vise?”, a mai spus Palaz.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614