REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz, atacat pe toate fronturile: liberalii i-au racolat şi secretarul general

Palaz, atacat pe toate fronturile: liberalii i-au racolat şi secretarul general

Replica API 16 noiembrie 2015 | 00:05 256

PNL, în război cu preşedintele MP Constanţa

PNL, în război cu preşedintele MP Constanţa

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, preşedintele Mişcării Populare – Constanţa mai primeşte o lovitură din partea PNL! Aflat la Cluj, acolo unde popularii s-au întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, Claudiu Palaz avea să primească o veste care, evident, l-a scos din sărite: organizaţia municipală a rămas fără preşedinte! Imediat, Palaz a transmis că noul preşedinte al MP – organizaţia municipală Constanţa este chiar fina preşedintelui, Narciz Amza. Prin intermediul unui comunicat de presă, Palaz a ţinut să menţioneze că are încredere în Amza, mai cu seamă că este implicată în activitatea partidului.

Nu este prima racolare a PNL-ului din „ograda” lui Palaz, în urmă cu ceva timp şi preşedintele de la tineret, Costin Avătavului, fiind anunţat ca „achiziţie” liberală. Revenind la organizaţia municipală, PNL Constanţa nu a ratat nici de această dată ocazia să răsucească cuţitul în rana lui Palaz, ca semn că războiul este în toi: „Sediul Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal a găzduit duminică, 15 noiembrie a.c., şedinţa festivă de înscriere în PNL a aproximativ 200 de foşti membri ai Organizaţiei municipale a Mişcării Populare, în frunte cu secretarul general Liviu Popa, secretarul executiv Nicolae Constantin şi foştii vicepreşedinţi Florin Ancuţa, Mariana Boldea şi Andrei Popa.

„După plecarea din Mişcarea Populară a colegilor mai tineri, am considerat că este necesar să luăm şi noi aceeaşi decizie pentru că împreună am făcut echipă bună. Nu a fost o decizie uşoară. Îmi pare rău că am fost loial şi dedicat cuiva pentru care ideea de echipă este doar de faţadă, iar adevărul şi corectitudinea sunt complet necunoscute, interesul personal şi cultul egoului propriu fiind singurele care contează, fiind duse la extrem. Totul a culminat cu ciudata apropiere de stânga pe care nu o împărtăşim.

Acestea sunt câteva dintre motivele care ne-au determinat să plecăm pentru a continua direcţia de dreapta şi sunt sigur că putem să ne aducem aportul, aici, în PNL, unde valorile de dreapta primează în faţa intereselor proprii. În perioada următoare vor mai veni şi alţi colegi care sunt dezamăgiţi de politica dusă de MP la Constanţa”, a declarat fostul secretar general al MP Constanţa, Liviu Popa., potrivit unui comunicat transmis de PNL Constanţa.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367