REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz, către Făgădău: Să nu-ţi vină propriii consilieri la şedinţă, asta înseamnă să fii MARIONETĂ!

Palaz, către Făgădău: Să nu-ţi vină propriii consilieri la şedinţă, asta înseamnă să fii MARIONETĂ!

Replica API 9 octombrie 2015 | 00:00 127

Îi cere primarului să-i pedepsească pe aleşii PSD

Îi cere primarului să-i pedepsească pe aleşii PSD

Claudiu Palaz

Claudiu Palaz, preşedinte Mişcarea Populară Constanţa, solicită primarului interimar Decebal Făgădău să explice public, „de urgenţă”, situaţia privind neîntrunirea consilierilor locali în sedinţă publică, în data de 7 octombrie. „Nu mai ascundeţi constănţenilor faptul că sunteţi o marionetă a grupării Mazăre - Constantinescu, iar ceea ce se întâmplă dovedeşte acest lucru! Recunoaşteţi public că nu aveţi ce face şi trebuie să răspundeţi presiunilor celor doi, pentru că altfel nu va ascultă consilierii USL (PSD+PNL)!

Sunteţi pus acolo de către cei care azi nu vă ascultă şi lipsesc de la şedinţe! Aşa aţi ajuns interimar la Primărie! Acesta este motivul pentru care vă şantajează politic cei amintiţi mai sus, şi care sunt sclavii grupării Mazăre-Constantinescu!”, i-a transmis Palaz lui Făgădău. „Dar cei care suferă pentru poliţele pe care vi le plătiţi între voi pentru diverse interse, suntem noi, constănţenii, ale căror proiecte sunt blocate în Consiliul Local de către consilierii dumneavoastră. S-au comportat mai rău ca nişte şcolari! Au chiulit!

Au lipsit de la serviciu, plătiţi din banii noştri, ai constănţenilor! Domnule interimar, dacă vă pasă de constănţeni, sancţionaţi-i pe consilierii chiulangii! Nu vă ascundeţi de presa, nerăspunzând la telefon de ruşine (sau cumva sunteţi un edil slab?)! Ridicaţi-le sprijinul politic şi încetaţi-le mandatul de consilieri, sesizând prefectul! Asta face un profesionist, care ştie sa aplice legea (…) Să te saboteze consilierii din propriul partid, asta înseamnă să fii MARIONETĂ!”, a mai transmis Palaz.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108