REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Palaz după noile gafe ale lui Nicolaescu: “Solicit Guvernului Grindeanu demiterea urgentă a prefectului”

Palaz după noile gafe ale lui Nicolaescu: “Solicit Guvernului Grindeanu demiterea urgentă a prefectului”

Replica API 17 februarie 2017 | 08:45 286

Noi atacuri ale lui Claudiu Palaz la adresa actualului prefect al județului Constanța! Mai mult, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, cere demiterea „urgentă” a lui Adrian Nicolaescu.

"Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, solicită demisia Prefectului Nicolaescu Adrian Viorel deoarece a refuzat în mod nejustificat să dea curs solicitării Asociaţiai de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (ADI Dobrogea), înregistrată la Prefectura Constanța sub nr. 426/07.04.2016, solicitare ce avea ca obiect constatarea nelegalității și atacarea în contencios administrativ, de către Prefect, a nu mai puțin de 7 Hotărâri de consiliu local din tot atâtea localități ale județului Constanța, prin care s-a aprobat retragerea acestora din Asociație.

Scopul și obiectivele ADI Dobrogea au fost înființarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea și gestionarea în comun a serviciilor de utilități publice, respectiv salubrizarea localităților din județul Constanța, nu mai puțin de 62 de localități aderând până în anul 2016. Prin adoptarea acestor hotărâri de retragere, consiliile locale au încălcat o serie de prevederi ale unor documente deja asumate și aprobate, având consecințe nefaste și directe asupra întregului Proiect precum și asupra tuturor localităților partenere și semnatare ale documentelor statutare ale Asociației.

Mai exact, este vorba despre H.C.L. Mihai Viteazu nr. 11/01.03.2016, H.C.L. Saligny nr. 37/18.02.2016, H.C.L. Independența nr.17/29.02.2016, H.C.L. Mircea-Vodă nr. 34/25.02.2016, H.C.L. Eforie nr. 18/04.02.2016, H.C.L. Agigea nr. 348/21.12.2015 și H.C.L. Dobromir nr. 22/28.06.2013. Prin retragerea unilaterală a acestor localități din motive pur electorale, se periclitează derularea Proiectului cu finanțare europeană în valoare totală de 201.907.376 lei fără TVA și naște posibilitatea aplicării unor corecții financiare uriașe, ce vor fi suportate indirect de către locuitorii județului Constanța.

Consider că prin refuzul de a constata nelegalitatea acestor hotărâri de retragere și de a le ataca în instanța de contencios administrativ, Prefectul se face direct răspunzător de posibilele pagube financiare suferite de Asociație și, implicit, de constănțeni, motiv pentru care solicit Guvernului Grindeanu demiterea urgentă a Prefectului", scrie într-un comunicat remis de PMP.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai halitor de piperchi, ce dracu ai facut cand ai fost tu prefect? Firma cu teren cat in filmele americane? Hai sictir!
1
1
Du-te-n mortii ma-ti cacatule borat de Palaz de doi lei. Jeg uman ce esti! Puroi social...
4
1
Am observat la Constanta ca acelasi grup de marionete repetat pe replica la articolele negative asupra unui angajat la stat care nu isi face treaba corect intra acest grup de trol si incepe a denigra cum ii taie capul ala patrat mai bine asupra celui care sesizeaza o neregula da de ce nu laudati ce stiti voi ca a facut subiectul bun in schimb sau nu vedeti de gunoiul care incurand va va intea si in casa dupa cum cedem gunoi in tot judetul rusine.
5
2
vrea si el cu tot dinadinsul sa ajunga iar la prefectura; Oare nu gasiti un post de secretara, sta bine sun birou si o face bine meseria de mu... ori femeie de spalat WC , hai va rugam gasitii si lui un post, trieste la muia nevesti .
6
2
Palaz cine ii PALAZ.Un traseist un fitilar ajuns bugetar prin tragerea de sfori.Facator de nimic emite opine cere el nu ii deajuns ca are serviciu bugetat 4 ani.Lehamite totala dupa ce avinturat hahat partide acu ii tare in cioc.
9
2
Domnule Palas cine va fi noul prefect? BRAILOIU ION OVIDIU finul sau nasul d-stra!
5
1
eu sunt multumit de pefect.este cel mai bun prefect care constanta il are.nu mai aruncati cu pietre
9
2
Palaz e in scandal cu Nicolaescu de ceva timp. Dar acum vorbind pe bune trebuie sa ii dam dreptate. Nicolaescu asta trebuie demis urgent. Nu merita sa mai doarma in postul ala. Nu e nici capabil nici serios nici de caracter. Daca ar mai avea o farama de bun simt si-ar da singur demisia.
4
7
Tu nu observi ca nu te suporta nimenea?esti doar un pui de securist care pe bani isi cistigase dreptul de purta uniforma!Rusine pentru tine care te crezi un patriot adevarat!
7
3
Cine draqu mai este si pmp??
16
3
OFF DVS VORBITI .NU UITATI CA ATI FOST PREFECT SI NU IMI AMINTESC LUCRURI BUNE DESPRE DVS.....ANRP PAMANT AUTOSTRADA S A M D MASINA PREFECTURII VA TI SCRIS NUMELE PE EA DE SPUNEATI CA SINTE TI CU CIRCUL PRIN ORAS.CEVA CONSTRUCTIV IN ORAS PE CIND
17
1
Palazu stie doar doua cuvinte: demisie si judecata.
17
2
Cine estu sa ceri ceea ce iti face tie bine?Tine minte nu mai este mult pina departe!TIC-TAC
19
3
Consiliului Judetean DEMISIA acestui personaj penibil si propun sa-i oferim un pistol, sa-si curme singur suferinta! Mai serios vorbind, cred ca acest 'ilustru personaj' isi doreste cu ardoare postul de prefect, pentru ca in cazul in care acesta se vacanteaza, sa nu ne miram daca o sa-l vedem si in 'barca' PSD-ului!
21
2
Nicolaescu e prefect din 2.03.2016, iar din hotararile pomenite sunt si din 2013, 2015...pot fi atacate asa, dupa atata timp? n-ar trebui intrebati mai degraba prefectii de atunci de ce nu le-au atacat?
22
2
Palaz asta are o problema in a cere demisii.O fi hobby-ul lui,mai stii?Sau sa nu fie vreo afectiune psihica.Ploua,ninge,este soare,el trebuie sa ceara demisia cuiva.La demisia ta nu te-ai gandit,Palazule?
26
2
La fel ca la ultima interventie, Claudelu Palazu a declarat: Behhhhe beeee meeeeee behehehe mehehe beeeee meeeee beehheheeh!
26
3
Exact asta nu va face guvernul PSD-ALDE
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367