REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palaz le cere liberalilor să-şi ceară scuze pentru participarea la referendumul din 2012

Palaz le cere liberalilor să-şi ceară scuze pentru participarea la referendumul din 2012

Replica API 2 februarie 2017 | 00:18 409

Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanțași președinte al Partidului Mișcarea Populară, Organizația Constanța, solicită grupului consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal să își prezinte public poziția față de participarea la lovitura de stat de pe vremea când făceau parte din USL, anul 2012.

"Solicit consilierilor județeni ai PNL Constanța, Baisan Remus-Cristy, Bola Bogdan-Alexandru, Crusoveanu Marian, Enescu Dumitru-Marius, Gima Stelian, Iordache Marian, Lamureanu Gheorghe, Matei Radu-Bogdan, Mandila Gheorghe, Memis Baiazid, Mocianu Sorin, Muhscina Gheorghe, Niculescu George-Sergiu, Popa Liviu, Zahariuc Cristian-Florin, precum si presedintelui PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, comparativ cu poziția publică pe care o au față de Legea amnistieiși grațierii, să precizeze dacă participarea la lovitura de stat din iulie-august 2012 a fost o greșeală din partea colegilor PNLși să-și ceară scuze public față de constănțeni, pentru atacul la adresa democratiei din Romania.

Precizăm faptul că PMP Constanța nu a participat niciodată la tratative sau planuri de rasturnare a democratiei în nicio ”MARȚE NEAGRĂ”, nici în trecut, nici în prezent.

Domnilor consilieri județeni ai PNL Constanța, sunteți în măsură să ridicați primii piatra?", a declarat Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanțași președinte PMP Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dr cine esti tu tovarasu palaz un comunist basist gata vezi de treaba ca nu mai pui mana pe ciolan cautati alceva de facut dute la munca
0
0
Acest indivit cu un profil psihologic care denota anumite afectiuni grave vis a vis de personalitatea lui si de modul in care actioneaza, nu trebuie sa i se faca un control.
0
0
Dle Palaz,mai aveti acel pact cu psd?Daca da , o sa aveti mari probleme odata cu caderea psd.Si ,sincer,de cand ati dat laba cu ciumatii v-ati prostit mai rau si deveniti neatractivi.Mult mai bine va statea cand erati singurii opozanti ai ciumei rosii.
3
1
nu e machedon...nu ca nu ar vrea, da nu e!
0
0
Maine la ora 09:00 astept un comunicat din partea ta, unde iti ceri scuze si te detasezi de Basescu, care a declarat ca e treaba guvernului ce OUG da, si sustine gratierea si amnistia.
2
0
TOTUL este NORMAL!
2
0
Pana acum unde ai fost dobitocule? la astea te pricepi tu cel mai bine, si mai e ceva la care te pricepi la fel de bine sa le inlaturi miseleste pe acele persoane la care ai obligatii!Om de cacat ce esti!
9
1
Acest individ care purta uniforma militara, care nu fura ci delapida, care pentru interesele lui facea dosare acum spune I LOVE YOU DRAGNEA, I LOVE YOU PSD!O SCURSURA A SOCIETATII!ANI SA AI VERIFICE AVEREA LUI TAICASU !
9
1
pe banii nostri si nu pentru ce ai fost numit, initiem o petitie pentru demiterea ta pe care o vom inainta Premierului. ar fi bine sa te ocupi de problemele administratiei nu sa-ti faci campanie gratuita in virtutea functiei vremelnic ocupate.
9
2
cine-i asta ?? un drogat, uitati ce privire are, un ipocrit si un escroc,un machedon infatuat si prost care face de rusine, neamul lui mache.,,
9
3
Isi face si asta vant ca ogarul de basina! Nu-l baga nimeni in seama si se baga el, ca musca in curul iepii! In fond cine-i asta? Du-te ma nene si lasa-ne ca ai o fata.....
9
1
Asta sufera de mania persecutiei!Bine ca nu ceri din nou demisia prefectului,ca nu s-a facut deszapezirea cum trebuie.Oricum nu s-a facut!Dar partidul din partea caruia ai fost numit prefect sau partidul caruia apartii acum,nu ar trebui sa ceara niste scuze romanilor pentru cat rau a facut Basescu?Mai imaculatule,esti ca ala care vede paiul din ochiul altuia dar nu vede barna din ochiul lui!
12
1
Ar trebui sa-ti ceri dumneata scuze, fata de constanteni, ca trebuie sa auzim numele dumitale si cateodata, sa-ti vedem fata si sa-ti ascultam opiniile care nu au nicio legatura cu adevarul si politica!
14
1
Justitia si ati mintit poporul.Ati facut o noaptea.ca hotomanii.
5
7
dreptate,asta este inca cu sorcova.Tara arde si baba-si scarmana flocii!Bai pulica,acum te-au gasit rafuielile astea de cartier?
16
2
Hai syktyr, pupinkuristule!!
15
3
Nu protestezi si tu?A scuze tu esti penal si beneficiezi de ordonanta!JEG UMAN!
15
1
Palaz , te invitam sa o iei de manuta pe prietena ta Bozdoaca si sa mergeti unde va este locul : la puscarie! Nu scapati ! Bozdoaca , daca are un pic de creier, o sa te dea in gat la instanta.
14
1
si ce se rezolva cu asta ? Bai palaz dupa ce esti idiot atati ca esti adevarat tampit si cretin in pi... mati de excroc
20
1
Palaz a declarat: Beeeeee behhheeeee beheheee beee, behhhheeee beeehhhhheeee! Beeeehheeee beeehhhe!? Beee beeeeheee, beeehhhheeeee beeeehhheee beeee beee beeeeeee beeeeeehhheeeeeerree beeeeeeeehhhheeee, beee beehhhhheeeeeee, beeeehhheeeeeeeeeeeee.
17
1
De unde ii gasiti pe boi ca asta bai ziar de cacat?
17
1
Foaie verde trei migdale; Multa treaba , multa jale
12
1
bai fratilor nu ne mai plictisiti cu machidonul asta...
27
1
Omul asta a luat-o pe campii de-a binelea.
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218