REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Parcarea unui hotel din Mamaia, transformată în pistă pentru drifturi şi liniuţe

Parcarea unui hotel din Mamaia, transformată în pistă pentru drifturi şi liniuţe

Replica API 26 mai 2015 | 23:50 1615

În atenţia Poliţiei Rutiere:

În atenţia Poliţiei Rutiere:

Parcarea hotelului Rex din Mamaia se pare că a fost „vizitată” de exratereştri, dacă e să ne luăm după cercurile imprimate pe asfalt. Cu un asemenea fenomen s-a confruntat şi Mangalia, în aprilie anul curent, în parcarea de lângă Portul Turistic, după cum relata mangalianews. Însă, din câte se pare, aceşti extratereştri ar fi posesorii unor autoturisme cărora le place să ambaleze motoarele şi să le uzeze cauciucurile.

Este cunoscut faptul că pasionaţii de maşini puternice au găsit locuri prin urbea de la malul mării, unde se pot juca niţel. Tinerii se adună, turează motoarele şi încep drifturile sau liniuţele. De cele mai multe ori, tinerii s-au filmat, mândri fiind de grozăviile lor, şi au postat imaginile pe internet. Astfel, oamenii legii s-au autosesizat, pornind pe urmele celor implicaţi. Acesta a fost şi cazul celui ce îşi spunea Asiprinul Shef, care făcea drifturi chiar în plină zi pe bulevarde intens circulate, precum Mamaia sau Tomis. Cazuri au fost înregistrate şi în staţiunea Mamaia, în parcarea de la Aqua Magic, iar iarna drifturile erau înlocuite de „săniuş”. Mai exact, teribiliştii legau săniile de maşini şi aceasta era distracţia, până când a intervenit Poliţia şi a aplicat sancţiuni contravenţionale. Cazurile sunt destul de delicate, spun oamenii legii, întrucât, spre exemplu, dacă nu îi surprind pe indivizi înplină acţiune este mai greu de probat. Au fost cazuri în care, poliţiştii rutieri de la malul mării, în baza unor informaţii, au ajuns la locurile cu pricina, dar, văzându-i, teribiliştii au anulat tot, stând lângă maşini şi spărgând seminţe. Totodată, se pot întâmpla şi nenorociri, mai ales în cazul curselor ilegale. La finele anului 2013, un agent de poliţie a fost grav rănit de un individ care făcea “liniuţe” în zona Industrială - o zonă cunoscută pentru organizarea unor astfel de evenimente ilegale. Agentul de poliţie, Gabriel Marin, acţiona alături de colegi cu radarul, pe o stradă din apropiere, când a fost primit un apel prin 112 cu privire la ceea ce se întâmpla în zona Industrială, vizavi de sediul RATC. Poliţiştii au pornit în locul indicat, moment în care au sesizat un autoturism care rula cu viteză. Agentul Gabriel Marin a făcut semn către şofer să tragă pe dreapta, numai că acesta l-a acroşat. În vara anului 2014, un alt caz tragic se înregistra pe strada Interioară numărul 3 din municipiu, doi minori decedând. Revenind la vizita extratereştrilor, o comparaţie din ciclul “să facem haz de necaz”, menţionăm că urmele pe asfalt au putut fi zărite, vineri, 22 mai, în parcarea hotelului Rex din staţiunea Mamaia, ceea ce rezultă că drifturile sunt la ele acasă. Poate nu atât de periculoase ca şi liniuţele dar, totuşi, ilegale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218