REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Parchetul General: Ancheta privind "OUG 13" continuă pentru acuzaţiile de fals intelectual şi distrugere de înscrisuri

Parchetul General: Ancheta privind "OUG 13" continuă pentru acuzaţiile de fals intelectual şi distrugere de înscrisuri

Replica API 14 martie 2017 | 00:22 321

Parchetul General anunță că ancheta privind OUG 13 este în curs de desfășurare și privește săvârșirea infracțiunilor de sustragere sau distrugere de înscrisuri și fals intelectual, subliniind că procurorul 'are obligația de a asigura, pe bază de probe, aflarea adevărului'.

Într-un comunicat transmis luni, Parchetul General a făcut câteva precizări, având în vedere solicitările primite din partea mass-media, referitoare la cursul cauzei cunoscută generic sub denumirea de "OUG 13", în contextul publicării motivării deciziei Curții Constituționale nr. 68 din 27 februarie, "precum și unele speculații apărute în spațiul public pe aceeași temă".

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca asta de dedesubt trebuie eutanasiate. s-a nascut in era gresita.
1
0
sa va dau cacatul la lins.Si la mamele voastre.Ca tatii vostrii sunt multi.
1
1
Guvernul , in totalitate , trebuie bagat la bulau ! PSD-ul este alcatuit numai din paraziti , gainari , coarde , fatalai , pitipoance - nulitati absolute si toxice ...
2
2
Stiu ca PSD nu este tocmai ce ar fi bun pentru Romania. Totusi azi,in afara de PSD si ALDE nu exista nici un partid cu suficienti oameni competenti si normali la cap,care in afara de scandal si intrigi sa fie in stare de ceva cu adevarat bun pentru romani. PNL,USR,cei din asa zisa opozitie fac scandal de interlopi,distructiv,bezmetic,fara sa aduca argumente ca ar sti sa faca ceva mai bine decat fac acum cei de la guvernare.Cum raul e mai usor de facut,imediat au coalizat si multe ghioarle care se tot caca pe ele cu ,,ciuma rosie'', ca niste copii retardati.
2
1
si cu gasca ta de hoti , sugeti pula patru ani de zile . Ma pis pe botul tau de hot comunist din tata in fiu . De ce nu spui din ce parinti provii , muistule ?
0
1
e vremea ca mafia PSD sa se duca la parnaie, fiind penali si corupti. Si averile lor inapoi la buget
3
3
Betleeme betleeme...scapa ne de ciuma rosie...
1
3
Sa va dau taragotul sa l sugeti
3
3
oare acesti penali nu mai au limita? Sa vedem rezultatul penalului draknea si a bombonicei maine 14.03.2017. poate sunt fortati sa-si amane relaxarea in Brazilia. Rusine, se face cheta pentru copii bolnave, pentru aparatura medicala si ei continua sa-si asigure viitorul. Oare nu exista o minte luminata in aceasta coalitie care sa le spuna acestor stapani ai tarii ca gresesc, strada nu va renunta, nu mai vorbiti cu doua intelesuri, ce vor sa auda protestatarii iar ei sa isi continue asaltul. Nu au nimic a face cu oamenii de rand, acestia au invatat sa se apare de penali si-i va urmari pana in
6
8
sau cei care au incalcat principiul separatiei puterilor in stat isi depun demisiile si ne lasa...
8
2
Toate tensiunile astea sunt provocate de infractorul Dragnea.Odata cu judecarea si condamnarea sa la inchisoare cu executare in dosarul care se afla pe rol,apele se vor mai linisti.Oare tara si oamenii merita toate mizeriile astea?La intrebarea asta sa raspunda cei din PSD,cei cinstiti,atati cati au mai ramas.
6
10
Povestea asta nu poate sa ramana asa. Ori baga la puscarie pe vinovatii de atentat la statul de drept, ori procurorii intra la puscarie pentru deranjarea mafiotilor.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218