REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Parcul Arheologic, proiect în stand-by

Parcul Arheologic, proiect în stand-by

Replica API 30 iulie 2016 | 00:57 295

Acaparat de buruieni şi mizerie

Acaparat de buruieni şi mizerie

Parcurile constănțene sunt lăsate de izbeliște! Deși locuitorii municipiului Constanța și-au arătat nemulțumirea vizavi de această situație în nenumărate rânduri, se pare că Primăria nu poate face nimic! În acest caz este vorba despre Parcul Arheologic! Acaparat de buruieni și mizerie, acesta nu poate fi decât… păzit. În cursul zilei de 29 iulie a.c., în cadrul ședinței de Consiliul Local, s-au dezbătut două proiecte de hotărâre privind aprobarea datei finalizării contractului de finanțare pentru proiectul "Parcul Seniorilor" și "Parcul Arheologic".

“Finalizarea proiectelor s-a prelungit de la 31 august până în luna noiembrie. Sunt convins că ne vom încadra cu toate proiectele, mai puțin cu "Parcul Arheologic" în acest termen. Nu există niciun cost suplimentar din partea municipalității. Tot ce s-a făcut în interiorul anului 2016 a fost suportat din bugetul local. Dacă la "Parcul Arheologic" suntem convinși că nu vom fi gata la termen, oricât ne-am dori, întrucât săptămâna trecută a fost iar contestată procedura de același consorțiu”, a explicat Decebal Făgădău. Sigur lucru ce poate fi făcut de angajații primăriei este să-l… păzească.

“Nu vă spun cum arată parcul, dar nu putem să intervenim să cheltuim bani publici pentru același obiect din două surse. Nu putem să alocăm alți bani. În momentul de față, parcul, în afară de punctele fixe municipale, nu are pază. El a fost încredințat firmei câștigătoare, care a contestat, iar acum așteptăm finalizarea contestației. Evident încercăm să suplinim prin patrulări ale Poliției Locale în măsura în care efectivele ne permit acest lucru. Avem un plant unic de acțiune: Poliție Locală, națională, jandarmerie”, a adăugat Făgădău.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102