REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patronul Filicori Constanța, găsit spânzurat la un hotel din Mamaia Nord

Patronul Filicori Constanța, găsit spânzurat la un hotel din Mamaia Nord

Replica API 14 martie 2017 | 00:29 3500

Descoperire șocantă la malul mării! Patronul cafenelelor Filicori din Constanța, dar care avea în administrare mai multe afaceri, a fost descoperit spânzurat. Dumi Economu, așa cum era cunoscut, locuia în cadrul complexului Arena Regia, acolo unde i-a fost declarat decesul.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină marți, 14 martie a.c., la complexul Arena Regia aflat în Mamaia Nord. Acolo au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani spânzurat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat protocolul de resuscitare. Din păcate, acesta a fost declarat decedat! Este vorba despre Economu Dumitrache, patronul lanțului celebrelor cafenele Filicori, dar care avea mai multe afaceri! Vestea a căzut ca un trăznet pentru rude și cunoscuți. "Dumnezeu sa îl odihnească! Un om deosebit, un coleg extraordinar! Păcat!", "Doamne, nu îmi vine să cred, citesc și plâng în același timp!" sunt doar câteva dintre mesajele pline de tristețe transmise de aceștia.

Potrivit unor surse, în ultima perioadă, afaceristul constănțean ar fi întâmpinat mai multe probleme din cauza banilor, fiind vorba despre niște credite bancare pe care le refinanțase, dar pe care nu le-ar mai fi putut acoperi. Totodată, se pare că ar fi avut probleme și pe plan sentimental, în sensul că se despărțise de soție.

Polițiștii au deschis o anchetă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Amintim că este al doilea caz din acest an când un afacerist își pune capăt zilelor. Asta după ce Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo București, a apelat la același gest pe data de 1 martie a.c. Deși a fost internat la Spitalul Floreasca în stare critică, 7 zile mai târziu, acesta a decedat.

Un alt caz cutremurător s-a înregistrat în ianuarie 2014. La acea dată, Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de cumplit. A fost găsit carbonizat într-un autoturism Mitsubishi Pajero, cu numere de Bulgaria, aflat pe malul lacului Tatlageac. În portbagaj erau patru butelii. Din câte se spare, Vălimăreanu avea multe datorii. Un om de afaceri din Călăraşi, Alexandru Stelian, spune că venise la acea dată în Constanţa cu treabă, iar atunci când a auzit de cele întâmplate s-a deplasat în 23 August: "Am auzit ce s-a întâmplat şi am venit repede aici, pe malul lacului. Avea să-mi dea 400 de milioane lei, însă niciodată nu l-am constrâns să-mi dea banii. Îl împrumutasem prin luna august. Când am ajuns şi am văzut, un am sperat că totuşi nu este el, pentru că eu ştiam că are un Mercedes, dar se pare că el este. Cu siguranţă că avea mari datorii şi la alte persoane, i-a pus capac". Viorel Vălimăreanu, avea 58 de ani în 2014, un băiat şi se pare că era divorţat de soţie. Angajaţii spun că acesta trăia în concubinaj cu Velişa Emel, ospătăriţă la cherhana. Maşina în care bărbatul a fost găsit carbonizat o cumpărase cu 1.500 de euro, dar mai avea de achitat proprietarului 1000 de euro. Martorii spun că de ceva timp începuse să consume băuturi alcoolice, dar şi faptul că ar fi avut datorii foarte mari. Tot ei mai spun că împrumutase bani inclusiv de la cămătari, iar pe concubină o rugase să facă un împrumut bancar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cica Aurora bagase divort de el , ca avea ea o aventura cu un antrenor de fitness . si omu ramase cu creditele si cu deznadejdea unei iubiri si casnicii neimpartasite . Barfe sau e si ceva adevar ?
2
1
pacat de el. refuz sa cred ca un om cu caracterul si determinarea lui a recurs la asa ceva. Era un om prea perfect, echilibrat si determinat spre lucrurile bine facute. Am dubii mari la cauza mortii.... Ca si fost angajat al lui recunosc ca am invatat foarte multe lucruri bune de la el. Era un om foarte ambitios sa ajunga la asa ceva.
4
2
Mihai viteazul era aroman
4
3
eu nu cred ca s-a sinucis. astia bogatii cred ca sunt omorati de parteneri de afaceri, de securisti etc
4
2
Makedonilor, sa va trag la cioc. Semnat taticul vostru !
7
9
Dumnezeu sa-l ierte!un baiat deosebit,condoleante familiei
8
2
astia doi ar trebui dusi in koreea de nord. niste ordinari care baga populatia constantei in mormant. ar trebui impuscati precum maresalul antonescu .
9
0
Pacat de el ..... un om deosebit
12
2
Rusinos felul in care este scris, si redactat acest articol...Liceu la seral? Facultatea in genunchi si coate?
13
3
Dzeu sa il ierte.
10
0
Dumnezeu sa-l odihnesca! Iar scatofililor de mai jos, un sincer POFTA MARE!
7
2
Dumi ramane legenda !Un om extraordinar cu viziune unica printre muritorii de rand.Replica sa aiba bunul simt sa stearga comentariile calomnioase si nedemne.
21
1
Toti cei ce criticati acest om , care si-a luat zilele din cauza unor probleme grave, financiare sau de alta natura, nu l-ati cunsocut, vorbiti in necunostinta de cauza. Faceati mai bine daca taceati! Eu nu-s machedon, l-am cunsocut, un om extraordinar, cu mult bun simt, dedicat in totalitate profesiei lui. Odihneasca-se in pace!
17
4
Stati ca.si da cu parerea pisatu ala de Pata Alba zis Garcea. P.ala l.a muit IPU si Arinel si scoate capu in lume. Un taran prost cu rapan sub unghii, calcaie crapate si pline de balegar isi da cu parerea despre oameni care au ales sa pun punct acestei vieti de cacat
12
3
Tu da. Esti un prost desavarsit lache.
4
5
Ba retardatiilor care injurati aici.nu l am cunoscut in viata mea pe omul asta.dar sa l jigniti in halul asta sunteti chiar ultimii oameni.. l.o fi daramat ceva psihic de a ajuns sa se omoare..Dumnezeu sa.l odihneasca
10
3
Incepem cu o stire , terminam cu alta. Trebuia sa va legati si de marca de masina ... "... Mitsubishi pajero! - acesta masina a aparut pe piata inca din anul 1992, la inceput parea a fi o masina simpla, dar ce sa vezi?! Pe viitor a reusit odata cu schimbarea designului sa aiba un succes nebun printre iepurii de balta si ratele salbatice din cuibul padurii care unde defapt a fost ascunsa arma cu care a fost omorat Ionel Fluier-vechi care avea si o masina maro cu plm si tot asa."
13
4
Toti banii obtinuti in mod necinstit, inselandu-ti si pacalindu-ti aproapele, indiferent ca e un client sau propriul angajat, se PLATESC.
12
10
Nu va mai dati aiurea cu parerea.Situatiile disperate duc la gesturi extreme.O fi avut si omul necazurile lui si psihic a luat-o razna.Dumnezeu sa-l ierte.!
16
3
Datoriile sunt de doua feluri: bune si rele. Datoriile bune te imbogatesc, iar datoriile rele te saracesc. Ceea ce face ca o datorie sa fie buna sau rea se numeste cap.
9
2
Tascule,sa sugi pula la toti mucanii,la hoara cu tine la muls oile
15
4
Din comentariile de mai jos se poate trage lejer concluzia ca noi romanii suntem cea mai mizerabila natie iar replica mare rusine ca accepta!
16
14
Sotia lui umbla cu un om de afaceri din cta are la masini AMM
13
6
Mucane, pupate as rece.
9
7
Barurile alea chiar aratau bine iar blocul de la Cazino e pe departe cel mai frumos bloc de pe litoral. Pacat de el, asa e cand te inhaitezi cu bancile, tu pierzi intotdeauna
18
4
Cat de frustrati pot fi cei care sub protectia aninimatului jignesc aici chiar si niste oameni care au murit, indiferent cum. Romani, machedoni....ce legatura are?? Niste frustrati tristi si plini de ura care probabil vor ramane asa pe viata. Mi-e scarba de voi. Dumnezeu sa-l ierte!
26
6
pe spagangii astia de makedoni asa ii ia , nu Dumnezeu ii ia Dracul ca prea au devenit sclavii banului, Domnul Dumnezeu nu doarme saracutul si din cate se pare a cam dat franghia in Machedoni de ceva timp.
23
20
Si noi makidonii adica cocalarii nu mai mancam cacat la Lapusneanu in cafenea?
17
14
Pt mucan : .... de jegos, cine gandeste ma asa? tu te poti numi om?
12
4
Banii multi aici duc ! La un final nefericit ori in puscarie ! Ah, plus lacomia!
15
4
Dumnezeu sa-l ierte !
18
2
pe spagangii astia de makedoni asa ii ia , nu Dumnezeu ii ia Dracul ca prea au devenit sclavii banului, Domnul Dumnezeu nu doarme saracutul si din cate se pare a cam dat franghia in Machedoni de ceva timp.
17
25
A au fost spanzurati amandoi...?.hmmmm.....!
9
9
cum il chema?
5
0
Oare de ce -camatari?Sau l au sinucis
5
1
Dumnezeu sa il ierte!
26
1
da , era rupt de datori sicombinatii la nivel inalt oa bucuresti !
14
5
De unde gasesc astia atata funie de spanzurat,,, are datorii la draci.
10
17
Patronul de la FILICORI
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367