REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patronul cafenelei Shisha House a MURIT după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Patronul cafenelei Shisha House a MURIT după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa

Replica API 29 martie 2017 | 07:35 350

NENOROCIRE

NENOROCIRE

Mohammad Jebril

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs marţi dimineaţă, 28 martie a.c., după ce un autoturism marca Audi a intrat în coliziune cu un altul şi apoi a plonjat în râul Dâmboviţa din judeţul Ilfov. Şoferul din Audi era patronul unui local din Constanţa şi era însoţit de alte patru persoane. Potrivit informaţiilor noastre, se îndreptau către Constanţa.

Oamenii legii din Ilfov au declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că în noaptea de luni spre marţi, 27 spre 28 martie anul curent, un bărbat a condus un autoturism marca Audi, în care se aflau şi 4 pasageri, pe strada Cheiul Dâmboviţei, în localitatea Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, din direcţia Bucureşti către centură.

Ajungând la intersecţia cu aceasta, nu a acordat prioriate şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, marca Volkswagen Golf, în care se afla o singură persoană (şoferul). Din impact, primul autoturism a ricoşat şi a căzut în apă (Dâmboviţa). Oamenii legii au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.

Unul din israelienii morţi era student la Medicină în România

Din autoturismul Audi, şoferul şi încă un pasager, ambii de origine israeliană, au murit. Anunţul a fost făcut de către Ministerul israelian de Externe, citat de presa israeliană. Potrivit cotidianului Jerusalem Post, una dintre persoanele decedate era student la Medicină în România. Potrivit unui apropiat al victimelor, şoferul din Audi este nimeni altul decât Mohammad Jebril, patronul localului Shisha House din Constanţa, amplasat în zona intrării în Satul de Vacanţă.

Claudia CORBU, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intersectia aceea e f periculoasa.Vin masini tot timpul. Autoritatile ar trebui sa ia masuri, sa faca un giratoriu, sa faca ceva.
2
1
OARE IL PRIMESTE ALLAH?
3
0
Cei care va bucurati de raul oamenilor pe care nu-i cunoasteti, oricine poate fi in locul lor intr-o clipa de neatentie a sa, sau din neatentia unei alte persoane, oricat de bolnav ai fi la suflet nu poti sa nu ai compasiune pentru oamenii aflati in suferinta.
1
6
Mda. A murit un investitor, era baiat ok era si jeg de om ... depinde ce treburi aveai cu el. Familist dar si curvar. Buba este insa acea locatie unde a murit. Toti constantenii cand ies din Bukale sunt in pericol la acea intersectie cu soseaua de centura. Acolo e problema !
7
3
Israelian pe numele Mohamad ?!
11
0
un cocalar mai putin.
8
0
Israel nu-i tot una cu Siria, amaratu-le...
1
7
un mafiot de sirian in minus, mare paguba
9
0
Aroganta la volan , nerespectarea legii duce la asa ceva , mai nenoroceste si pe altii , pacat , pentru cateva secunde pe care le pierdea daca oprea si astepta .
8
1
Mancatorii de cacat, START! Ce conteaza ca un om a murit.
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102