REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Patronul magazinului Diner din Valu, MESAJ HILAR: "Voi investi din buzunarul meu ca să nu vă mai bucuraţi!"

Patronul magazinului Diner din Valu, MESAJ HILAR: "Voi investi din buzunarul meu ca să nu vă mai bucuraţi!"

Replica API 27 mai 2017 | 00:00 384

Patronii magazinul Diner din localitatea Valu lui Traian au fost sancționați, iar activitatea a fost suspedată până la remedierea deficiențelor. De ce? Pentru că inspectorii CJPC au găsit, în urma unui control, carne expirată și cu viermi. Însă, deținătorul spațiului comercial a venit cu un mesaj... amețitor, în care explică faptul că va investi din propriul buzunar ca să nu se mai bucure oamenii de răul lui. "Ce soartă nedreaptă", nu-i așa? Când ar fi trebuit să investească din buzunarele vecinilor. Lăsând gluma la o parte, precizăm că toate greșelile gramaticale îi aparțin celui ce a scris textul.

"Începând cu ora 16,00 se v-a redeschide din nou Supermarket Diner întrucât a fost adeverită nevinovăția pe care am dovedit-o,iar pentru cei care s-au bucurat de răul nostru îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc și cu această ocazie voi investi pe viitor în utilaje noi din buzunarul meu să nu mai vă bucurați altădată de răul meu cu toate că nu ați cumpărat nimic de la noi sau dacă ați cumpărat a fost un mic produs,dar nah așa-i omul el dacă nu are Supermarket nici altul să nu aibă", a scris pe Facebook Diner Menali.

Amintim că în dimineața de miercuri, 24 mai, inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au luat la puricat localitatea Valu lui Traian. Prima oprire: așa-zisul supermarket Diner, situat pe DN3. Nici bine nu au intrat că inspectorii au și strâmbat din nas și asta pentru că deja descoperiseră carne expirată și împuțiță, unele bucăți fiind negre și cu viermi!!!. De precizat este că punctul comercial chiar arăta... într-un mare fel, în sensul că harababura era la ea acasă: cartofi scoși la vânzare în lăzi, pe jos, pulpe de pui congelate aruncate prin lăzi frigorifice alandala și mirosuri pestilențiale.

Pe lângă produsele expirate, s-a descoperit că anumite frigidere și lăzi frigorifice nu erau băgate în priză și produsele (carne și preparate din carne) erau uscate. Magazinul a fost amendat cu 20.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor.

Toate produsele expirate sau neconforme (40 de kg) vor fi distruse, a precizat Horia Constantinescu, şeful CJPC. Numai că toate aceste deficiențe care au pus în pericol sănătatea oamenilor nu par prea importante pentru patron și asta se înțelege din mesajul postat. În plus, chiar "amenință" că va investi în utilaje noi, din propriul buzunar, de parcă legea prevedea să investească din buzunarele vecinilor.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-l futa canceru de alogen minoritar jegos. Bag pula in mortii lui de ochi oboici jegos ce morti si rasa lui o fi.
2
1
veniti si la VILA SEYHAN din eforie nord sa vedeti ce i acolo ...e tot a lui diner menali pe numele lu fratisu seyhan care i plecat in voiaj
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369