REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ISRAELIANUL CARE S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA ÎN DÂMBOVIȚA A MURIT

ISRAELIANUL CARE S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA ÎN DÂMBOVIȚA A MURIT

Replica API 28 martie 2017 | 16:35 518

UPDATE

Șoferul și încă un pasager, ambii de origine israeliană, au murit în urma accidentului produs marți dimineață în județul Ilfov. Anunțul a fost făcut de către Ministerul israelian de Externă, citat de presa israeliană. Ministerul a confirmat decesul a doi cetățeni israelieni și rănirea altor trei. Ambasada Israelului din București va oferi asistență consulară în acest caz. Potrivit cotidianului Jerusalem Post, una dintre persoanele decedate era student la medicină în România.

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs marți dimineață, 28 martie a.c., după ce un autoturism marca Audi a intrat în coliziune cu un altul și apoi a plonjat în râul Dâmbovița, din județul Ilfov. Șoferul din Audi este patronul unui local din Constanța și era însoțit de alte patru persoane. Potrivit informațiilor noastre, se îndreptau către Constanța. Aceștia se află în stare gravă la spital.

Oamenii legii din Ilfov au declarat, pentru „Replica de Constanța”, că în noaptea de luni spre marți, 27 spre 28 martie anul curent, un bărbat a condus un autoturism marca Audi, în care se aflau și 4 pasageri, pe strada Cheiul Dâmboviței, în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov, din direcția București către centură. Ajungând la intersecția cu aceasta, nu a acordat prioriate și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, marca Volkswagen Golf, în care se afla o singură persoană (șoferul). Din impact, primul autoturism a ricoșat și a căzut în apă (Dâmbovița). Toate cele șase persoane s-au ales cu răni, însă cele din Audi sunt în stare gravă, neputând fi audiate. Oamenii legii au declanșat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală.

Potrivit unui apropiat, șoferul din Audi este nimeni altul decât Mohammad Jebril, patronul localului Shisha House din Constanța, amplasat în zona intrării în satul de Vacanță. Acesta se află în stare gravă la spital, în Capitală. Angajații își manifestă îngrijorarea pentru starea lui de sănătate.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spitale din Capitală: două la Spitalul Bagadasar Arseni, una la Spitalul de Urgenţă Floreasca, două la Spitalul Sfântul Ioan şi una la Spitalul Pantelimon, conform apropiaților.

C.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de el era un baiat de nota zece. Am fost la el in casa , foarte omenos baiatul
0
0
Bine, neinteresant!
9
0
imi curg lacrimile din cur! hahahha hahaha
8
10
Aia care ar conduce corect atunci, conduc corect si acum. Sau cel putin nu pun pe ceilalti in pericol. Ca sa intelegi ce vreau sa spun, exemplific cu statiunea mamaia. Inainte era limita 70, anul asta datorita accidentelor, limita e 60. Chiar crezi ca aia 10kmh fac diferenta ? Uite-te la stirile din anii precedenti, niciunul din prostii aia care au murit acolo nu aveau sub 100 asa ca reducerea limitei afecteaza tot cetateanul de rand, nu pe.. pilotii adevarati
8
0
Daca existau camere video pe sosele multe accidente nu ar mai fi avut loc. De frica ca sunt inregistrati si supravegheati multi ar conduce corect. Dar militia si primariile corupte nu vor sa asigure siguranta oamenilor, nu vor camere, nu vor civilizarea si respectarea legii in Romania. Coruptia UCIDE.
9
0
Cum? Fara mesaje sfasietoare luate de pe Facebook? Plm.
2
3
5 in audi si 1 in golf
2
1
conteaza, prostule, conteaza ca un retard a bagat 5 oameni in spitale
5
2
6 persoane accidentate? Parca patru plus unu fac cinci
1
1
Mancatori de cacat, rasisti, semicretini. Celor care muscati de cur persoanele aflate la necaz, exista riscul ca acestea sa se intoarca brusc si nu se stie cu ce vi se va umple gura.
10
4
Chiar ca sunteti din cale-afara,ce conteaza ma ca era arab,turc,tigan,roman,machidon,chinez sau cine stie ce alta natie,pur si simplu s-a intamplat un accident,mare tam-tam pentru atat.Mii de oameni in intreaga lume mor din cauza accidentelor si voi despicati firu in patru...
18
4
Culmea si mie!
9
0
Duceti va in pizde mame voastre sa ma caca pe rasa vostra de nenerociti ce sunteti sa va dau sa mi sugeti pula toti fii curvelor ce sunteti ma...intai sa aflati situatie si dupa comentati sau mai bine nu ca sunteti niste rasisti pisati sa ma cac pe fetele voastre
4
23
Adica si masinile care nu au numar de Bulgaria fac accidente? Este cutremurator ! Cum,fara numere bulgaresti tot poti face accidentre nasoale?
14
6
inca un sofer idiot, ii omoara si pe altii, marele patron criminal
13
2
Evreii au o vorba; un arab bun e un arab mort. Mare paguba ca a murit un posibil terorist.
14
14
Ce tragedie... glumeam, maa dooareee-n pulaaa
17
6
imi curg lacrimi... din pula
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108