REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Patru maşini distruse pe Lăpuşneanu! Şoferul vinovat NU a fost văzut la faţă!

Patru maşini distruse pe Lăpuşneanu! Şoferul vinovat NU a fost văzut la faţă!

Replica API 25 februarie 2017 | 10:46 255

Şi-a trimis un prieten la faţa locului

Şi-a trimis un prieten la faţa locului

Un zgomot asurzitor a scos oamenii din case, în noaptea de joi spre vineri, 23 spre 24 februarie anul curent. Este vorba despre locuitorii unui bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unii dintre ei găsindu-și mașinile distruse. Se pare că un individ a intrat cu vehiculul din dotare în alte patru parcate, după care și-a luat tălpășița. Spre disperarea victimelor, care nu știau încotro s-o apuce. Și, cum nu există victime, nu se consideră fugă de la fața locului.

Era în jur de ora 2.50, își amintesc martorii, când un zgomot a spart liniștea nopții. Vorbim despre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Școlii Spectrum. Se pare că șoferul unui autoturism marca Honda Accord, care rula dinspre Trocadero, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a agățat oglinda unui autovehicul marca Skoda, care era parcat pe marginea drumului, după care a colizionat și cu un Cielo, un Audi și un Sandero Stepway. Ulterior, vinovatul și-a luat tălpășița, lăsându-și vehiculul în mijlocul drumului. Locuitorii blocului din zonă au ieșit repede să vadă despre ce e vorba, după care au sunat la 112.

Acolo, întrebați fiind dacă sunt victime – așa cum este procedura - și ei spunând că nu, dispărea din peisaj o posibilă prezență a oamenilor legii în teren spre a investiga nefericitul eveniment rutier. Însă, cum vinovatul luase calea "scăpării", la fața locului au ajuns anchetatorii. Între timp, spiritele se încinseseră și asta pentru că acolo ajunsese un prieten al celui vinovat, pentru a prelua niște lucruri din Honda Accord.

Oamenii țipau să vină celalălt înapoi pentru a remedia situația, vinovatul (care se afla la telefon cu amicul de la locul accidentului) nu voia, și tot așa. În cele din urmă, tânărul care a dat piept cu oamenii nervoși pentru a-și proteja camaradul a încercat să explice cum stau lucrurile. Numai că s-a pierdut în detalii, ajungând la trei posibile variante: a evitat o pisică, a adormit sau a fost cu o femeie în mașină, care nu e soția lui și acesta a fost motivul pentru care a ales să plece. Menționăm și faptul că, potrivit legii aflate în vigoare, în cazul de față nu se consideră fugă de la locul faptei și asta pentru că nu s-au înregistrat victime. Chiar dacă autorul accidentului putea fi sub influența băuturilor alcoolice sau chiar drogat. Din păcate. Cert este că păgubiții s-au prezentat la sediul Poliției Rutiere, în dimineața de vineri, 24 februarie anul curent, la fel trebuind să procedeze și șoferul "fugar", în termen de 24 de ore.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu exact dar daca nu sunt victime trebuie sa te prezinti la politie in 24 de ore . asa ca are timp sa-si revina
0
0
Multumiti lui Fagadau ca nu stiti nimic despre accident. Daca ERAU camere video montate pe strazi acum era totul cunoscut. Dar Fagadau considera ca politia e de ajuns. Asa ca intrebati politia despre ce a fost acolo. Ei considera ca stiu tot si rezolva tot.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369