REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pensionarii din Constanţa s-au îmbrâncit pentru invitaţiile la masa gratuită

Pensionarii din Constanţa s-au îmbrâncit pentru invitaţiile la masa gratuită

Replica API 12 septembrie 2014 | 00:00 149

Agitaţie în zona Far! Mai mulţi pensionari s-au îmbrâncit să prindă o invitaţie la masa gratuită oferită la iniţiativa primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Pensionarii s-au temut că vor rata masa caldă din partea managerilor de restaurante din staţiunea Mamaia aşa încât s-au luat la ceartă cu organizatorii. Cum accesul în restaurante se face numai pe bază de tabel, cu invitaţie, oamenii şi-au pierdut răbdarea atunci când au văzut că nu pot urca în autobuzele RATC pentru a ajunge la destinaţie. "Mai dă-mi şi mie un bilet, că rămân pe afară. Eu de ce nu apar pe foi?", strigau vârstnicii, împingându-se în organizatori.

Forfota s-a instalat numaidecât, cei delegaţi să ducă pensionarii la restaurant fiind la un pas de a fi linşaţi. Oamenii au dat buluc, cerând biletele respective, poate şi câte două, chiar dacă unii nu ştiau nici despre ce este vorba. Este şi cazul unei femei, care, fericită că a intrat în posesia acelui ceva râvnit de marea adunare, a venit şi a întrebat: "Domniţă, dar ce e asta? Masă gratuită? Când? Azi? A, dar nu merg că am treabă". Nu a ascultat sfatul de a da altcuiva invitaţia, preferând s-o păstreze sau s-o arunce. În paralel, organizatorii duceau o luptă acerbă cu mulţimea, care se înghesuia şi striga că este nedreptăţită. Tot haosul a luat sfârşit în momentul în care vârstnicii au fost urcaţi în autobuze şi duşi către destinaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367