REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIŢII în Mangalia la domiciliul unui hoţ

PERCHEZIŢII în Mangalia la domiciliul unui hoţ

Replica API 26 iunie 2017 | 00:41 605

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din autoturism, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia l-au identificat pe Ilias Mustafa, în vârstă de 32 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15.06.2017, bărbatul în cauză ar fi sustras, dintr-un autoturism marca Ford Focus, parcat în municipiul Mangalia, o poșetă aparținând unei femei, în care se aflau un telefon mobil marca Iphone 5 și sume de bani în euro și lei.

Oamenii legii au declanşat ancheta şi au stabilit că individul, care este din Bucureşti dar locuieşte fără forme legale în Mangalia, în cartierul Colonişti, a spart geamul maşinii şi a sustras poşeta. Aceştia au descins la domiciliul lui şi au găsit bunurile sustrase. În plus, se pare că individul ar fi fost implicat şi în alte fapte penale.

Prejudiciul estimat la aproximativ 40.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in sfarsit, am prins si noi un hot, nea Vizi, da-ne si noua o bila alba la bilant, o fi bine, ? o fi rau? Popeye stie,,,
0
0
daca-i bezna in tot orasul normal ca vin infractori sa-si faca de cap,enel nu face nimic,primaria nu face nimic,ozzy consilierul lu peste zbiara degeaba poate pune mana pe ceva de muls,oras de cacat cu conducere de cacat,dau vina de pe unii pe altii si cetatenii sufera,noua nu ne pasa ce manevre faceti,dar sa se vada si ceva,daca lucrau astia la patron luau si bataie si bani ioc,nu ne facem bine niciodata oameni buni!!!!!
2
0
Poate il vede politia si pe Adi de la baraci care acosteaza oamenii in statia Lidl Gara Mangalia de 3 ani si face transport de persoane ilegal cu cate 7 insi in masina. Se lauda ca da spaga la rutiera si face ce vrea el ii ameninta pe microbuzisti si taximetristi , azi se dadeea mare ca a facut 500 de lei. Ne miscam si noi putin ? lasam radarul si panda juma de ora sa facem treaba ? sau filmam cum trece rutiera pe langa el si se uita in alta parte si chemam constanta sau bucurestiul ?
2
0
politia cunoaste toti hotii asa ca nu e greu daca vor ii gasesc numai trebuie sa vrea
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367