REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Percheziţii la Constanţa, în sălile cu păcănele: unele programe sunt contrafăcute!

Percheziţii la Constanţa, în sălile cu păcănele: unele programe sunt contrafăcute!

Replica API 15 februarie 2017 | 07:42 956

Împătimiţii trebuie să ştie asta:

Împătimiţii trebuie să ştie asta:

Percheziţii de amploare, inclusiv în judeţul Constanţa! Mai exact, Poliţia Română a efectuat 45 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi comercializat programe de calculator piratate după creaţii intelectuale care fac obiectul drepturilor de autor, utilizate la aparatele de joc cu câştiguri, tip ,,slot-machine”.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, la data de 14 februarie a.c., au efectuat 45 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Mureş, Gorj, Braşov, Constanţa şi Bacău. Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 Bucureşti, la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale administrate de persoane bănuite de infracţiuni la legea drepturilor de autor. La acţiune au aprticipat şi poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, ai Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum şi poliţişti ai inspectoratelor de poliţie judeţene Mureş, Gorj, Braşov, Constanţa şi Bacău. Din cercetări a reieşit că persoanele vizate ar fi comercializat, pe piaţa din România, programe de calculator piratate după creaţii intelectuale care fac obiectul drepturilor de autor, utilizate la aparatele de joc cu câştiguri, tip ,,slot-machine”. Componentele aparatelor de joc contrafăcute ar fi fost realizate cu piese electronice specifice, achiziţionate din Taiwan şi China, fiind totodată implementate programe informatice copiate de pe versiunile originale. După implementarea pe plăcile de bază a programului de joc copiat, cei în cauză ar fi comercializat, în perioada 2009 – 2015, la mai mulţi operatori de jocuri de noroc din România, plăci contrafăcute. Astfel, persoanele vizate ar fi adus prejudicii materiale şi de imagine titularilor drepturilor de autor, cât şi utilizatorilor unor astfel de produse, prin alterarea rezultatelor jocurilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti si la sala lui Mario Tapangea ca lumea a bagat averi intregi si el face aparatele zilnic ruinand lumea.am lucrat la el si stiu despre ce vorbesc.Nu il mai protejati atat
0
0
Sa verifice dna pe politisti de la economic cristache si gheorghe care au si ei aparate cu jocuri de care se ocupa macarie Oare nu vede nimeni in orasul asta ca politistii de la economic il protejeaza pe evazionistul macarie.
8
0
fratilor, cacati-va pe aparatele lor ... de ce va duceti ca fraierii sa le umpleti alora buzunarele ????
5
0
Macarie si Emil au aparatele facute. Li se dau contoarele inapoi seara,ca sa nu inregistreze intrarile si iesirile.si fura si la plata mainilor castigatoare
3
0
S-a mai auzit ceva de scandalul cu programul pacanelelor al patronului din Harsova?NU.De ce?poate sa raspunda organelle de cercetare care au ascuns dosarul!!!
4
0
la I.I.Piciu Ionela str.Tineretului.nr.106 Costinesti,jud.Coonstanta detine jocuri de noroc la care se pricepe ginerele sa le masluiasca ,dupa ce pleaca clientii el castiga surprinzator.Noi fraierii bagam bani si ei castiga,mai suportam si frigul.fumul de tigara si mirosul de bautura din acel spatiu.
2
0
La mario tapangeaa
4
0
DNA e mult de lucru aici verificati pa Macarie Bogdan Miron si Gheorghe de la POLITIE 3 mafioti care au capusat CONSTANTA
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218